2777
2789
عنوان

صاحب خونه و جاسوسی

212 بازدید | 14 پست

من عیدی خونه مون را عوض کردم چون کسیه اب بچه نشتی داشت و خونه قبلیمون هم پله های زیادی داشت برام پله مضر بود خلاصه اینکه اومدیم خونه همکف و حیاط دار گرفتیم اما حالاشوده بلای جونمون اثلتوخونم اسایش ندارم مدام ثاحب خونه میاد پایین جیزی میخواد تازه روزهای اولی که اومده بودم همینجور می امد توخونه برای خودش میگشت تو اتاقام سرک میکشید تا اینکه با شوهرم داشتیم بحث میکرویم که تو حیاط بوده شنیده در خونه رو قرار بوده جدا کنه اما هنوز از در مشترک استفاده میکنه و جلوی پله هاشم که ورق نذاسته امشبم داشت حیاط و میشست که همینجور من داشتم یه کاری میکردم دخترش مثل گاو سرشو انداخته پایین اومد داخل خونه چبزی میخواست به نظر شما چکار کنم الان خیلی اعصابم خورده بدجور چکار کنم اروم بشم و جطور با این صاحب خونه برخورد کنم ایا خونه رو جا به جا کنم بهتر نیست

با خدا باش پادشاهی کن :بی خدا باش هرچه خواهی کن 

در نداره خونت؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لا تجسسوا...

بنظرم خونتونو عوض کنید.واقعا سخته زندگی در نزدیکی آدمایی ک اینجور اخلاقا رو دارن

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

واقعا سختتون نیس انقد جابجا شدن؟تحمل پله ها راحت تره به نظرم تاهی اینور اونور رفتن

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
در نداره خونت؟؟

در داره دخترم کنارشون بود منم حامله اصلا نمیتونم بلند شم شوهرمم از مغازه اومده بود خسته خوابش برده بود در باز بود

درو قفل کن نمیشه?

از وقتی اومدیم همیشه در قفله به خدا مثل زندانی ها شودم روحبه ام خورد شوده یه امشبی باز بود اینم دخترم پیششون بود برای اون بازش گذاشتم

در داره دخترم کنارشون بود منم حامله اصلا نمیتونم بلند شم شوهرمم از مغازه اومده بود خسته خوابش برده ب ...

شوهرت باید توخونه لخت بچرخه 🙁🙁

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
واقعا سختتون نیس انقد جابجا شدن؟تحمل پله ها راحت تره به نظرم تاهی اینور اونور رفتن

نه پله داریم نه خونه اینقدر دلم گرفته از این بی خونه ای که نگو الان اشک تو چشمام جمع شوده دعا کنید خونه دار شم

اصا نفهمیدم قضیه ی در چیه؟ توضیح بده

خونه رو شیرونی زده خودش رفته بالا پایین ما میشینیم قرار بوده در بذاره برای پله هاش ورق بداره تا جدا بشیم حالا هی از این گوش به اون گوشمیکنه

شوهرت باید توخونه لخت بچرخه 🙁🙁

با رکابی شرتک میگرده اینها اصلا آر ندارن تازه یه شبم تو بازو شوهرم جوشی زده بود من راجب حرف میزدم زنه اومده بازوی شوهرمو میگیره که نگاه کنه بعدم میبینه من نگاش میکنم میگه مثل برادرمه