2777
2789
عنوان

کمکم کنیدافسردگی دارم

100 بازدید | 10 پست

سلام خانوماتوروخداکسی داروبلده بخورم خوبشه خابم وافسردگی وسواوسی فکری دارم شبابیدارم تنهام خیلی هیجاروندارم برم 

اگ بلدیدراهنمایدکنیدبرای افسردگی جه باشگاهی خوبه ک روحیموخوب کنه فقط دیسک کمردارم ففط برای کمرم بدنباشه 

اگ داروی بلدیدبخورم یکم سرحال شم توروخداخواهشن کمکم کنیدخسته شدم ازخودم دیگ 

از کجا میدونی افسرده ایی اگه همینجوری میگی بی خودی حرف برا خودت راه ننداز مردم سواستفاده میکنن

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر این حالت افسردگی و وسواس فکری که میگین با اضطراب شدید همراهه باید حتما به یک روانپزشک خیلی خوب مراجعه کنید وگرنه اینجا کاری براتون نمیکنن ، اول باید دارو درمانی رو شروع کنید و بعد برید دنبال حل مشکلتون که اذیتتون میکنه .

باشگاه زومبا ثبت نام کن، یا رقص ایرانی یا عربی

کلاس یوگا هم عاااالیه

تو برنامه روزانت حتما خوردن دم نوش های شادی بخش بذار

توی چایی حتما گل سرخ بنداز دم بکشه 

پیاده روی خیلییییییییی کمک میکنه 

عزیزم دارو خوب نیست نخور من خودم افسردگی شدید داشتم یکی از دوستام یک روانشناس معرفی کرد یه مدت ازش مشاوره گرفتم بدون دارو افسردگیم خوبه خوب شد،، شماره دکتر خشایار نعماوی زاده رو میذارم ازش وقت بگیر ۰۹۳۵۱۳۰۵۵۹۰

من ویتامین کیتی ومن تازه گرفتم خیلی بهتر شدم قرص اعصاب خوردم تو خواب فریاد میزدم

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …