2777
2789
عنوان

قشنگ ترین آهنگ

234 بازدید | 22 پست

قشنگ ترین آهنگی ک خیلی گوش میدید چیه ؟

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگای تتل همش 😍😎✌

عاشقشم  منم خیلی دوس دارم .

چند روز اهنگ دل من هواتو  کرده رو خیلی گوش میدادم 

عشق مثله ی اهنگ رو تکرار،ی جای مشت رو دیوار مونده باهام ،تنهاییمو  بی تو بغل میکنم،بغضمو  حل میکنم تو گریه هام ...

بهشتم گم شده بر باد رفته 

صدام کن اسم من از یاد رفته

صدام کن بی صدات از دست میرم 

نذار از ترس تنهایی بمیرم

دلم اواز کولی وار میخواد

دلم آغوش گندم زار میخواد

من از دلبستگی ها زخم خوردم

دلم ی عشق بی آزار میخواد

خواب دیدم ک اسمون از چشم ماه افتاده بود 

خون من از گوشه ی چشم تو راه افتاده بود

بربادرفته (علی زندوکیلی)

There is GOD💚💚💚   ..                                               
اهنگای تتل همش 😍😎✌

میشه چن تا خوبشو معرفی کنی بی زحمت جز من باهات قهرم، خار، الله، میمیری ک نگی، بزنم .. دربیاد ، مسخره بازی، باتو ۱ و ۲ تو که بخای میتونی و مستر لوده🙄😁

لایک نکنین ، لایکککک نکنین ریپم کنین خوشحال شمممم😍😂
سهراب پاکزاد. مال من باش

اینم خیلی قشنگه 🤩🤩

بهشتم گم شده بر باد رفته  صدام کن اسم من از یاد رفته صدام کن بی صدات از دست میرم  نذار ...

دانلود کنم گوش بدم چ متن قشنگی داره 

اهنگ جدید  هادیسه افتضاح قشنگههههههه عاشقش شدم چند روزه همش گوش میدم حتما دانلود کن عزیزم اسمش های های ولی آهنگ گلیوروم یاننا و کوچیک بیر یول هادیسه هم خ‌وبه آهنگ گونلومون افندیسی از ابرو گوندش هم جز آهنگایی هستش که حداقل هر دو روز گوش میدم آهنگ جان کناریم و سوگیلیم مورات بوزم عالین آهنگ سنین هاستان و وازگجتیم از ایرم دریجی هم محشررررررر

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم