2777
2789
عنوان

خواستگار

173 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

من ۲۶سالمه فوق لیسانس و شاغلم و ۴تا بچه ایم

اقایی اومده خواستگاریم ک ۱۰تا بچه ان فوق لیسانس و وکیل متولد۶۶

ازدرواشناپرسیدیم همه تایید کردن خانواده و خوداین اقارو

اما ی مشکلی هست و اونم اینه متوجه شدم دوتا از خواهراش زن دوم شدن

و خواهرکوچیکش با ی مرد مطلقه ازدواج کرده

میخوام ببینم ایا اینا تاثیری تو زندگی اینده من باین اقا داره یا نه 

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مرده مطلقه بوده که خب ایرادی نداره ولی اگه متاهل بوده و زن دوم گرفته بده

بله زن داشته و ظاهرا بخاطر اینکه پسردار شه زن دوم گرفته 

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..

راستش بگم 

دیگه مجبوری رفت و امد کنی با خواهراش 

خودت می تونی تحمل کنی اینجور زن ها رو؟؟

خانواده خیلی مهم هست چون تربیت شده اینجوری

اون خواهرش هم بنده خدا اون دو تا رو دیده که رفته با یه مرد مطلقه 

دیگه یه سری چیزهااا تو خانوادشون حرمتش از بین رفته و عادی شده

به خود خود پسر نگاه کن ببین چجوره ،مثلا خواستگار آشنامون همه خواهراش مدیر ودبیر وشاغل ومرفه بودن خودش هیچ ...نبود ،ازدواج کرد دید خودش چیزی نیست وجدا شد ،به خاطر این میگم به خودش نگاه کن به مادر وپدرش وبا خانوادت مشورت کن 

راستش بگم  دیگه مجبوری رفت و امد کنی با خواهراش  خودت می تونی تحمل کنی اینجور زن ها رو؟؟ ...

حقیقتش زن دوم شدن برام قابل هضم نیست 

به خود خود پسر نگاه کن ببین چجوره ،مثلا خواستگار آشنامون همه خواهراش مدیر ودبیر وشاغل ومرفه بودن خود ...

پدر نداره

مادرشم ی خانم سالخورده س

من با خودم میگم خانواده درست دخترش رو زن دوم نمیکنه اما بازم مرددم

پدر نداره مادرشم ی خانم سالخورده س من با خودم میگم خانواده درست دخترش رو زن دوم نمیکنه اما بازم مر ...

والا نمی‌دونم ،شرایطشون وفرهنگشون چیه ،از خود پسره بپرس ،مامانتم ببین چی میگه 

والا نمی‌دونم ،شرایطشون وفرهنگشون چیه ،از خود پسره بپرس ،مامانتم ببین چی میگه 

مرسی گلم