2777
2789

ساعت هشت شب زنگ زدم کجایی پس نمیایی..گفت فعلا مغازم..ساعت نه زنگ زد گفت قراره جنس بیاد ساعت دوازده اینا میام..گفتم باشه...ماشینمونم خونه هست امروز پیاده رفته بود مغازه..حالا میگم بیا واتساپ ببینمت میگه نمیتونم..پیگیر شدم گفت برا مشکل خانوادگی اومدیم خونه خواهرم میام توضیح میدم..یهو حالم بد شد..اخه چرا بهم دروغ میگه..فکرم هزارجا رفت..

وااای حق داری 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت میکنه مگه نمیتونست‌خونه خواهرشو نشونت بده یه لحظه تو واتساپ؟؟

وای چقدر منفی بافید حداقل ی زن متاهل رو تو شک نندازید شاید الان تو شرایطی نیست که بتونه تصویری صحبت کنه

من و خدا