خانما کمکم کنید نمیدونم چکار کنم ،اصلا حوصله بچمو ندارم همش گریم میگیره نمیتونم جلو خودمو بگیرم ،شما هم همینطور میشید؟ حتی بلد نیستم باهاش بازی کنم، به کارای خونه نمیرسم با اینکه میرم خونه مامانم اما احساس تنهایی میکنم
به کارای خونه نمیشه رسید درسته اما روی بخش بازی تمرین کن.
بازی فقط سرگرم کردن بچه نیست. اگر میخوای بچه ات مطیعت باشه باید همبازی خوبی باشی باهاش
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من الان سومی رو توی راه دارم. اولی هفت ساله، دومی چهار.
امروز عصر یه عالمه بازی کردیم. فقط الان از شدت خستگی تهوع گرفتم و ظاهرا قضیه شام ملغی است... چی بذارم جلوشون، به هرچی فکر میکنم تهوع میگیرم...
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
همین دیگه بلد نیستم . خواهرم بهتر بلده بچم با خواهرم خوشحالتره
کیسه زباله بردار، تا نیمه باد کن، درشو محکم ببند. بعد یه توپ کوچولو بذار روش، به کیسه جوری ضربه بزن که توپ به هوا بلندشه.اینقدر خنده داره!
مرحله بعدی نشونه گیریه. خصوصا اگر اشتباهی به کله ی بابا بخوره
مسیر توپ رو دنبال میکنه و با ضربات و عکس العملهای شما خنده اش میگیره