2777
2789
عنوان

حس ششمی های جذاب

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 116 پست
دختر  نمی‌دونم چرا این اومد تو ذهنم  جنسیت مهم نیست ان شاالله سالم و صالح باشه 🙃😚💝

عزیزم میشه واسه من بگی کاری که انجام دادیم آخرش خوب میشه؟ پولمونو بالا میکشه یا نه؟

چانیـولـ🔥ـ (EXO) ـ🔥
بله میگم فقط الان کار دارم و خیلی ضروری هستش باید برم ولی حتما میگم 🤗  عذر خواهم

منم بگو عزیزم لکنت بچم کی خوب میشه و کی مهاجرت میکنیم؟! 

آیندم چی میشه مرسی گلم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

سلام عزیزم میشه اگه امکانش هست بگید من تا آخر این ماه ازدواج میکنم یا اصلا کی ازدواج میکنم اسمم فاطمه هست ممنونم منم براتون صلوات فرستادم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
سلام عزیزم میشه اگه امکانش هست بگید من تا آخر این ماه ازدواج میکنم یا اصلا کی ازدواج میکنم اسمم فاطم ...

نمیدون عزیزم نمیخوام الکی امیدوارت کنم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
نمیدون عزیزم نمیخوام الکی امیدوارت کنم

یعنی چی یعنی نمیدونین کی ازدواج میکنم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
یعنی چی یعنی نمیدونین کی ازدواج میکنم

حس ششمی نیستم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
عزیزم برا منم میشه ویژگی های ظاهری و شخصیتیمو بگی؟

قدت بلنده 

صورت کشیده 

چشمای نسبتا درشت 

موهای مشکی 

در کل خوشگلی 

لاغر نمیشه گفت  ولی چاق هم نیستی 

به ظاهراً اهمیت میدی 

یکم خودخواهی 

یکم مغروری ولی در مواقع خاص 

دوست داری بار اپل به همه چی برسی 

سعی می‌کنی در مواقع بحث کردن کم نیاری 

و خیلی مهربونی و تو دلت چیزی نیست

و زیادم اهل بحث و کل کل نیستی 

دوست داری از حقت دفاع کنی 

برای خانوادت ارزش قائلی

قبولی در آزمون ها رو نمیتونم چیزی بگم چون از آینده چیزی نمی‌دونم 🤗✨  ان شالله که قبول میشه ❤️ ...

سلام عزیزم میشه بگید آیا من تا آخر این ماه ازدواج میکنم یا اصلا کی ازدواج میکنم اسمم فاطمه هست ممنونم منم براتون صلوات فرستادم میشه اگه امکانش هست مشخصات ظاهری مو بگید

میشه منو بگی کی. مهاجرت میکنیم و لکنت پسرم کی خوب میشه 

مهاجرت یک موانعی هست باید اول اونا برطرف شه و بعدش بستکی به خودتون داره 

لکنت پسر گلتم زودی خوب میشه 

باهاش تمرین کن زیاد 

همش با هاش حرف بزن 

کلمات و یا حروفی رو که یکمی سخته بگه رو زیاد باهاش تمرین کن 

قدت بلنده  صورت کشیده  چشمای نسبتا درشت  موهای مشکی  در کل خوشگلی  لاغ ...

ازدواج منو علی اوک میشه؟

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
مهاجرت یک موانعی هست باید اول اونا برطرف شه و بعدش بستکی به خودتون داره  لکنت پسر گلتم زودی خو ...

عزیزم منتظرم تا سوال مو جواب بدید

سلام عزیزم میشه بگید آیا من تا آخر این ماه ازدواج میکنم یا اصلا کی ازدواج میکنم اسمم فاطمه هست ممنون ...

قدت متوسطه رو به کوتاه میشه گفت متوسط 

لاغری نسبتا 

صورت استخوانی و سبزه ای 

دهن متناسب با صورتت کوچیکه لبات 

موهات خرمایی رنگه 

چشمات قهوه ای روشن 

آدم مهربون و خون گرم به نظر میای 

عزیز دلم من از آینده چیزی نمی‌دونم عذر خواهم❤️ 

ان شالله خوشبخت بشی 😍