2777
2789
عنوان

حس ششمی های جذاب

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 116 پست
مهاجرت یک موانعی هست باید اول اونا برطرف شه و بعدش بستکی به خودتون داره  لکنت پسر گلتم زودی خو ...

خدا خیرت بده چشم عزیزم توروخدا براش دعا کن خوب بشه.... 😔😔😔😔

یعنی مهاجرت کردنم برامون بد نیست خوبه عزیزم؟! 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بقیه نمراتت چطور؟ کلی بگو !

سلام خانوم گل خوبی؟؟؟؟میشه واسم از حس ششمت استفاده کنی😁

راستش من این ماه جلوگیری نداشتیم ،بچمم هم کوچیکه و اصلا بچه نمیخواسم ولی ازبس شوهرم حواسش رو جمع نمیکرد واسه جلوگیری و قرص اورژانسی خورده بودم دیگه این ماه لج کردم و جلوگیری نکردیم و قرص اورژانسی مصرف نکردم....

پریودی هامم نامنظمه و الان 28 روزه که پریود نشدم

الان حس ششمت میگه که بدبخت شدم و الان باردارم یا هنوز خوشبختم و پریود میشم؟

یه دنیااااااا ازت ممنون میشم اگه جوابم رو بدی💜💜💜💜💜💜

@دختر_جزاااااب

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوم گل خوبی؟؟؟؟میشه واسم از حس ششمت استفاده کنی😁 راستش من این ماه جلوگیری نداشتیم ،بچمم هم ...

سلام ، ممنون عزیزم  شما خوبی 😚

نمی‌دونم در واقع  از آینده چیزی نمی‌دونم .

ولی به نظرم نیستی حامله 

خب یک آزمایش بده خیال خودتو راحت کن دیگه 😄

سلام ، ممنون عزیزم  شما خوبی 😚 نمی‌دونم در واقع  از آینده چیزی نمی‌دونم . ولی به نظرم ن ...

هوراااااااا پس حامله نیستم💃💃💃

تست خریدم ولی میترسم بزنم🙈😅

بازم ممنون که جواب دادی

کلی ماااااچ بهت

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
بزن  بابا خیالتو راحت کن اگرم حامله بودی عب ندارع که نعمت خداست 💕

میگم صبر کنم 30 روز بشه شاید جوابش قطعی تر باشه😂😂😂😂

اونکه صدالبته که نعمت خداست ولی من هنوز خودم سنم پایینه وهم بچمم تازه یکسال و سه چهارماهشه و اگه یه بچه دیگه بیاد اون خیلی اذیت میشه😊

اما شوهرم خیلی اصرار داره که الان باز یکی دیگه بیاریم

با هم بزرگ میشن😍  اینطوری کمتر اذیت میشی 😚 چند سالته ؟😀

سلام مهربون خوبی؟؟؟

میگم آخرش من باردار شدم😕

خیلی دلم میخواد بدونم جنسیتش چیه...

حس ششمت نمیگه که بچم دختره یا پسر؟؟؟

@mitonm  

سلام خانمی میشه با حس ششمت بگی نی نی من دختره یا پسر؟؟؟

ممنون میشم مهربونم❤❤❤

۷۰ درصد پسر

ننننه نگووووو😭😭😭ولی من دلم دختر میخواااد 😭😭😭😭