2777
2789
عنوان

حس ششمی های جذاب

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 116 پست
راجب علی درست گفتی عشقم میشه بگی طبق حست تهش ازدواجه یا جدایی بهتره چطور باش رفتار بکنم

شما بالاخره بهتر میدونی چجوری رفتار کنی چون اخلاقیاتی رو میشناسی

متعادل باشه نه شور شور نه بی مزه 

نه اونقدر محبت نه اونقدر سردی 

شما باید با توجه به شخصیت و اخلاقش رفتار کنی و متوازن باشی 

اون که گفتی تهش ازدواج میشه یا نه نمی‌دونم فدات شم چون از آینده چیزی نمی‌دونم من 😚

هر چی صلاحته اتفاق بیفته برات عزیزم❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يكم راجب منم ميگيييي  حال روحيم خوب ميشه؟

اعتماد به نفست گاهی وقتا زیادع ولی گاهی وقتا خیلی خیلی کم میشه 

مغرور نیستی در کل ولی در مواقع خاص غرور میاد سراغت 

یکم افسرده شدی 

فقط باید قدر خودتو بدونی 

برای خودت ارزش قایل بشی 

با مشکلات بجنگی 

تسلیم نشی 

در این صورت هم حال روحیت خوب میشه هم موفق میشی 

تو الان خدتو مثل فردی می‌دونی که درون یک باتلاق افتاده و نمیتونی دیگه بیای بیرون و این طرز فکرت اشتباهه 

به فکر خودت باش 🌈🌈

من بر چه اساسی میتونم بهت بگم عزیزم ؟😊🤗 حداقل معدلت رو بگو و نمرات علوم و ریاضی هفتم و هشتم 

معدل نوبت اول نهم شد۱۹.۴

ریاضی هفتم۱۵.۵وعلوم۱۹.۵

هشتم ریاضی ۲۰وعلوم۱۹

کارنامه نوبت دوم نهمم هنوز ندادن

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
بقیه نمراتت چطور؟ کلی بگو !

بقیه همه۲۰و۱۹

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
اره بابا اگر خدا بخواد  اگر شرایطت جورع حتما عمل می‌کنی  ولی زمانشو نمی‌دونم چون زمانش ...

همه گفتن نه اعصابم خورد شد ⁦☹️⁩😭😭😭 

انشالله😋⁦❤️⁩

⁦❤️⁩⁦❤️⁩❤️⁦❤️⁩⁩
بقیه همه۲۰و۱۹

اگر تجربی رو الف نیاری 

ب میاری 

نگران نباش. البته فقط به نمراتت بستگی ندارع یک آزمون هایی رو داشتین که باید با توجه به اون رشته ای که دوست داشتی پر میکردی 

میاری نگران نباش 😚❤️

اگر تجربی رو الف نیاری  ب میاری  نگران نباش. البته فقط به نمراتت بستگی ندارع یک آزمون ها ...

مرسی عززییییییزم😘❤