2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟؟؟؟

134 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها میشه لطفاً راهنماییم کنید 

من سه روز از موعد پریودم میگذره کلا هم طبیعی جلوگیری میکنیم این ماه روز تخمک گذاری که تقویم رو دیدم یادم اومد که اونروز نزدیکی داشتم

اینم بگم که همیشه پریودام منظم بوده 

احتمالش هس که باردار باشم؟😢

یه دختر اردیبهشتی

سلام فردا صبح بیبی بزن 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم 😢

عزیزم درک میکنم چون این اتفاق برای خودم افتاده😊

نترس گلم شیرینه

آدم وقتی ازدواج میکنه دیگه باید هر زمان منتظر اتفاقای غیرمنتظره باشه😉

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
سه ماهه عروسی کردم آخه 

منم ۶ماه نشده بود که باردار شدم😁

الانم نشسته جلوم داره درس میخونه

هر چی خدا بخواد خیره💖

تاپیکاتو میخوندم عزیزم بچه اولت به دومی حسودی میکنه ؟ منم دخترم ۳.۵ باردارم میترسم دخترم بعدا حسودی ...

اره متاسفانه...خدا کمکت کنه خیلی سخته کلا نباید اصلا ب دومی محل بزارید من الان شیرخشک میدم نذاشت حتی شیر خودمو بهش بدم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
اره متاسفانه...خدا کمکت کنه خیلی سخته کلا نباید اصلا ب دومی محل بزارید من الان شیرخشک میدم نذاشت حتی ...

😰وای چه بد .....دخترشما هم قبلش دوست داشت نینی داسته باشین والا من بیشتر بخاطر دخترم بچه اوردم هی گریه میکرد بخاطر بچه های دیگه ولی حالا که نزدیکتر میشم به زایمان هی بیشتر میترسم از هرکی هم پرسیدم حرف شمارو زدن دومی هم دختره یا پسر ؟