2777
2789
عنوان

رفلاکس

633 بازدید | 63 پست

سلام من رفلاکس شدید دارم یعنی جوری هست زندگیمو مختل کرده شب وروز ندارم میترسمم برم اندوسکوپی کسی بوده رفلاکس داشته باشه خوب شده باشه تو روخدا بگید اگه خوب شدید چیکار کردید

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
وااای یعنی 5سال بس که دکتر رفتمو دارو خوردمو افاقه نکرد  ماه پیش رفتم ی دکتر اقای مسنی بودن ی ...

علائم رفلاکست چیا بود ؟ اندوسکوپی هم داده بودی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای یعنی 5سال بس که دکتر رفتمو دارو خوردمو افاقه نکرد  ماه پیش رفتم ی دکتر اقای مسنی بودن ی ...

عزیزم دستور مصرفشو میگید ؟ چندتا قوطی خوردید؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
علائم رفلاکست چیا بود ؟ اندوسکوپی هم داده بودی؟

من ببخشید خیلی عذر میخام اصلا آروغ نمیزدم همش فکر میکردم از ریه امه اخه نفسم خیلی میگرفت خیلیییا بعد سمت چپم زیر سینه امم باد میکرد 

پیش ی دکتر دیگه قبل این آقا رفتم بهم وقت آندوسکوپی داد نرفتم ترسیدم واقعیت 

من ببخشید خیلی عذر میخام اصلا آروغ نمیزدم همش فکر میکردم از ریه امه اخه نفسم خیلی میگرفت خیلیییا بعد ...

اسید معدتون هم میومد تا گلو؟ من شب وروز این مشکلو دارم با سوزش شدید مری و تنگی نفس

زیاد نه ولی بله بعضی وقتا میومد دکتر رفتین؟  چی گفتن؟

دکتر رفتم یه دوره دارو داد خوردم خوب بودم دوباره برگشت گفت اگه خوب نشدی باید بیای اندوسکوپی که میترسم دریچه معده و مری شل شده باشه چه خاکی تو سرم کنم یک دفعه اینجوری شدم اصلا من مشکل معده نداشتم

عزیزم من 1 قوطی خوردم هر 8 ساعت 1قاشق چایی خوری اصلانم ضرر نداره ترکیباتش عسل هستو آلوورا 

ممنونم ،شرمنده اروغ زدن خوبه مگه؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
دکتر رفتم یه دوره دارو داد خوردم خوب بودم دوباره برگشت گفت اگه خوب نشدی باید بیای اندوسکوپی که میترس ...

عزیزم همش از اعصابه 

از کجا میدونی ممکنه شل شده باشه دور از جون. 

نکنه واسه منم شل شده😭