2777
2789
عنوان

مجردا لطفا بیاین...

130 بازدید | 15 پست

سلام به همگی

یه تاپیکی دیدم که دختر خانوم با وجود آگاه بودن به بدی های همسرش ولی به امید تغییر دادنش ازدواج کرده بود و الانم نه تنها نتونسته بود تغییرش بده بلکه خوبی های طرف هم دیگه براش جذاب نبود!!!!

عشق و علاقه واقعی و قلبی عشقی که طرفتو با تمام خوبی ها و بدیهاش دوست داشته باشی، نه صرفا بخاطر خوبی هاش علاقه بهش داشته باشی یا به امید اینکه تو تغییرش بدی کنارش بمونی! 

هر آدمی خصوصیت بد داره ...

نذاریم بدی های آدما باعث بشن خوبی هاشونم نادیده گرفته بشه...بدی هارو هایلایت نکنیم تو ذهنمون برعکس خوبی ها رو بزرگ کنیم...از بدی ها به سادگی بگذریم و گذشت کنیم ولی خوبی ها رو تو ذهنمون ماندگار کنیم....

باور کنین بزرگ کردن هر کدوم از اینها دست خود ماست ...ما با عکس العملمون تاثیر خیلی زیادی روی اون بدیها داریم!

به قول میلان کوندرا:

یکی از نشانه‌های عشق حقیقی آن است که به تو عشق بورزند بدون این‌که شایستگی‌اش را داشته باشی.

اگر زنی به من بگوید عاشق توام چون روشن‌فکری، محترم هستی، برایم هدیه می‌خری و ظرف‌ها را هم خوب می‌شویی، مرا ناامید کرده!

چنین عشقی بیشتر عملی خودپسندانه به نظر می‌رسد.

چقدر دل‌پذیر است که بشنوی من دیوانه توام، هرچند که روشن‌فکر و محترم نباشی....

آدما موقع انتخاب شدن براساس بدیهاشون باید انتخاب بشن نه خوبی...خوبی که خوبه و نیازی به تجزیه و تحلیل نداره !

ولی اون 

بدی که باید دقت کنید و ببینین میتونین تحمل کنین یا نه! 

بدی که باید پشتش صبر و تحمل باشه ....

بدی که اگه خیلی برامون اهمیت داشته باشه خواه و ناخواه زندگی آینده تحت تاثیر قرار میگیره....

پس باید گفت :

"من تو رو انتخاب کردم با تمام بدی هات"

حالا اگه طرف خودش درک داشته باشه و میدونه تو از این ویژگی ها به بدی یاد کردی کمترش میکنه ...اگرم اینکارو نکرد باید با اون حس عشق و علاقه ای که نسبت بهش دارین تحمل کنین!

ناگفته نماند مخاطب من کسانی هستن که صادقانه از بدی های همدیگه آگاهی دارن نه اینکه طرفتون با پنهونکاری بدی هاشو لاپوشانی کرده ! اون یه بحث دیگه است واقعا..

زندگی مشترک خیلی خیلی خیلی سختتر از اون چیزیه که ماهایی که تجربه نکردیم از بیرون میبینیم...""بیشتر دقت کنیم""

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپیکاتونو خوندم خیلی بحثا و متنا جالبی بود ممنونم 😊❤❤😊

ممنون از شما ...لطف دارین

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

عالی بود مختصر و مفید بازش کردی❤❤❤❤❤👌👌👌🌱💛🌱💛

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
عالی بود مختصر و مفید بازش کردی❤❤❤❤❤👌👌👌🌱💛🌱💛

ممنون عزیز دلممممم....آخه سر جریان اون تاپیک خیلی ناراحت شدم، آدم یا مسئولیتی و قبول نکنه یا اگه میکنه با تمام شرایط اولیه اش بپذیره و تا آخرش باشه....نه اینکه وسطش بگه اشتباه کردم و نشد اونی که من میخواستم!!!!

ممنون عزیز دلممممم....آخه سر جریان اون تاپیک خیلی ناراحت شدم، آدم یا مسئولیتی و قبول نکنه یا اگه میک ...

تاپیکو ندیدم من....اره دقیقا همینطوره..ادم باید با چشم باز انتخاب کنه و پاشم بمونه..اینیکه میگن بعد ازدواج درست میکنیم این رفتارشو اینا همش چرت و پرته

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
تاپیکو ندیدم من....اره دقیقا همینطوره..ادم باید با چشم باز انتخاب کنه و پاشم بمونه..اینیکه میگن بعد ...

آفرین دقیقا...

@همیشه20  

چقدر خوب می نویسی😢

اونوقت من حتی یه کلمه هم نمی تونم بنویسم😪

کاربری قبلی همه تاپیکات رو خوندم تازه نگه شونم داشتم دوباره هم بخونم😅

الان می بینم دوباره هم تاپیک گذاشتی ❤

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
@همیشه20     چقدر خوب می نویسی😢 اونوقت من حتی یه کلمه هم نمی تونم بنویسم😪 کاربری قبل ...

فدای تو مهربونم....مرسی از این همه لطف....اره اون روز از یه تاپیکی خیلی اعصابم بهم ریخت گفتم این تاپیک و بزنم شاید که مفید باشه ....

عزیزمییییی گل دخترررر....

فدای تو مهربونم....مرسی از این همه لطف....اره اون روز از یه تاپیکی خیلی اعصابم بهم ریخت گفتم این تاپ ...

❤چطوری بنویسم؟

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
❤چطوری بنویسم؟

کتاب زیاد بخون با طرز نوشتار آشنا میشی....هر چیزی که به ذهنت میرسه بنویس بعدش خودت ویراستاریش کن..

کتاب زیاد بخون با طرز نوشتار آشنا میشی....هر چیزی که به ذهنت میرسه بنویس بعدش خودت ویراستاریش کن..

کمک خوبی بود ممنون❤