2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا کک و مک گرفته بودم  تاثیر زیادی نداشت  ولی واقعا روشن کننده اس  میتونم بگم پوستم  ۲ درجه هم سفید شد هم از حالت کدر بودن دراومد و شفاف شد  انگار آب میره زیر پوست

ولی برای لک و کک و مک اثرش خیلی کم بود

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

عزیزم من استفاده نکردم.توی یه پیج زیبایی نطر سنجی گذاشته بود.یه عده خیلی زیادی گفتن ما استفاده کردیم توی مدت استفاده عالی بوده.ولی بعدش پوستمون خیلی نازک شده و افتصاح شده

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
عه واقعا ؟چی میگفتن در موردش به منم بگو لطفا

اونی ک من گفته بودم خالص تریاک بود    چندوقت پیش همینجا یکی میگف کلاژن دارشو گرفته و استفاده کرده  خیلی راضی بوده و حتی روی لک هاش اثر گذاشته بوده

من برا کک و مک گرفته بودم  تاثیر زیادی نداشت  ولی واقعا روشن کننده اس  میتونم ...

جای جوش لک رو برد؟چند مدت استفاده کردین؟و بعد قطعش دوباره پوستتون اونجور موند یا نه دوباره قبل برگشت؟ممنون

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
عزیزم من استفاده نکردم.توی یه پیج زیبایی نطر سنجی گذاشته بود.یه عده خیلی زیادی گفتن ما استفاده کردیم ...

مال من نازک نشد ...  البته اینکه کامل توی روتین استفاده نکردم هم شاید بی تاثیر نبوده..‌  مثلا روش استفاده اش روزی ۲بار هست  من مثلا هفته ای  ۳   ۴بار میزدم   پوستم روشن شد  ولی نازک و حساس نشد

اونی ک من گفته بودم خالص تریاک بود    چندوقت پیش همینجا یکی میگف کلاژن دارشو گرفته و استفا ...

مال شما چطور بود بعد چند وقت استفادش پوست صورتتون دوباره کدر شد؟

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
از کجا خریدی؟ چند قیمتش

من ۵   ۶ماه میش گرفته بودم  حضوری از لوازم ارایشی گرفتم   تاجایی ک یادم میاد  فک کنم ۴۵ تومن.. البته دقیق نمیدونم  اینجوری یادم میاد

مال من نازک نشد ...  البته اینکه کامل توی روتین استفاده نکردم هم شاید بی تاثیر نبوده..‌  م ...

الان دیگه استفاده نمیکنی؟رنگ پوستت روشن موند؟

این صابونا دست سازن؟مارک خاصی دارن؟

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌