2777
2789
عنوان

چرا مردها اینطوری هستن؟!!!🙄

349 بازدید | 8 پست

شاید براتون پیش اومده باشه

قبل ازدواج خودشون کلی واسه ادم به هردری میزنن حتی اگه دوستی که باهاش داشتید بلند مدت باشه شناختم از طرف دارن

اما بعد ازدواج سرناسازگاری میزارن چشمشون دنبال همه میره اخرشم میگن اگه اونا رو میخواستیم خوب میگرفتیم چرا با تو ازدواج کنم😶😶😶😶😶

اصلا شما تحمل میکنید همچین شوهری رو

من از خیلی متاهل ها اینو شنیدم شوهرشون اینطوری هست چشم چرون با پیامکی حرف زدن یا لایک کردن و فالو اینستا اینو اون اخرشم یک کلام جواب دوست داشتم نمیخوای برو💔😡

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

چون بعد ازدواج خیالشون راحت میشه طرفو ب دست اوردن

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر

اینطور مردهایی خمیره اشون ایراد داره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خب اون آشنایی رو باید بهش شک کرد شاید کوتاه بوده مگرنه میشه فهمید با ۲-۳ سال ذهنیت آدم هارو 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
چون بعد ازدواج خیالشون راحت میشه طرفو ب دست اوردن

اخه اگه دوستشون داشته باشی همه کار بکنی واسه زندگی و عشقت دلشو میزنی و اویزونشی که همیشه خیالش راحت هستی

اگه معمولی باشی بازم دلشو میزنی میرن دنبال یکی که عاشقشون باشه 

من واقعا نفهمیدم مردا چشونه

خدایاشکرت 🌹🌹🙏