2777
2789

سلام دوستان من کیست مویی داشتم و هشت روزه که عمل کردم به روشه بسته و اینکه الان پریود هم نزدیکه 

به نظرتون چیکار کنم؟ قرص بخورم عقب بیفته؟ 

گفتم شاید ضرر داره 

از این وضعیت خسته شدم دکترم گفته که بعد سه هفته بخیه هات رو باز میکنم 

و اینکه میتونم رابطه جنسی داشته باشم؟ 

ایکاش همینه اینارو از دکترت بپرسی ابجی

بنظرم حتی زنگ بزن مطبش منشیش ازش بپرسه بهت بگه

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت میکشم🥺فامیل هستن

عزیزم خجالت نداره

اونا ک این چیزا واسشون عادیه

اخه باید از دکتربپرسی اون بهتر میتونه راهنماییت کنه

خجالتو بذار کنار

بخاطر سلامتیت ک خدایی ناکرده مشکلی پیش نیاد

حتی شده پت کن ک کمتر خجالت بکشی🙄

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

چت🤭

عزیزم خجالت نداره اونا ک این چیزا واسشون عادیه اخه باید از دکتربپرسی اون بهتر میتونه راهنماییت کنه ...

☹️چی بگم والا سعیم رو میکنم ممنون بابت راهنماییت 

☹️چی بگم والا سعیم رو میکنم ممنون بابت راهنماییت 

اره ابجی بهترین راه همینه

ان شاءالله زودتر روبراه بشی❤

علائمت چی بود قبل عمل درد دنبالچه یا درد پایین کمر داشتی؟

نه اصلا درد نداشتم چون میدونستم کیست مویی چیه وقتی تو آیینه نگاه کردم فهمیدم کیست مویی دارم