2777
2789
عنوان

امروز سونو دارم. امیدوارم پوچ باشه

280 بازدید | 24 پست

یه دختر یه سال و سه ماهه دارم که فقط و فقط شیر خودمو میخوره الان دو ماهه باردارم. 

و اصلا نه امادگی روحی دارم نه جسمی 

اهل سقط هم نیستم

سونو اول  ۴ هفته و ۶ روز بود قلب دیده نشد

امروز سونو دارم که ببینن قلب تشکیل شده یا نه

خیلی استرس دارم

کیا شرایط مشابه داشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان احتمالا باید ۸ هفته باشم

اها 

من الان شش هفته ام 

چهارهفته زود بوده رفتی 

منم میخوام هشت هفته برم

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
اها  من الان شش هفته ام  چهارهفته زود بوده رفتی  منم میخوام هشت هفته برم

اخه هیچ اطلاعی اصلا از پریودی و تاریخش نداشتم که پزشک محاسبه کنه .

واسه همین مجبور به سونو شدم

اها  من الان شش هفته ام  چهارهفته زود بوده رفتی  منم میخوام هشت هفته برم

عزیزم حالت تهوع نگرفتی؟؟؟من که ابم‌ نمیتونم بخورم خیلی بده 

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
اخه هیچ اطلاعی اصلا از پریودی و تاریخش نداشتم که پزشک محاسبه کنه . واسه همین مجبور به سونو شدم

اهااااا 

ان شاءالله که سالم باشه 

خدابزرگه توانشو بهت میده که دوتارو باهم بزرگ کنی

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

نه بابا خداروشکر ندارم🥰🥰

مامانمم میگه منم نداشتم 

سر بارداری اول من تو ۴ ماه  اوا ۷ کیلو کم کردم ویار شدیددددددد.

تو این دومی ویارمم شدیده ولی نه مث قبلی

ولی بچه شیر خواره دارم خیلی سخته

حتی نمیتونم عوضش کنم. از حالت تهوع پس میافتم 

اگه شرایطش رو نداری کاش پوچ باشه چون هم اون بچه گناه داره هم خودت و بچه ی یه سالت اذیت پیشین  ...

نه من از خدامه که پوچ باشه

واقعاااا شرایط جسمی و روحیشو ندارم

حق داری منم دخترم یک سال و ده ماهش بود که فهمیدم حامله ام اما ممکنه پوچ نباشه و یه نی نی توی شکمت داشته باشی پس استرس رو کنار بگذار و اصلا شرایط و برای خودت سخت نکن چشم بهم بزنی با هم بزرگ میشن  .اگر آروم باشی و شاکر خدا خدا هم ان شاءلله یه نی نی صبور بهت میده. من خیلی افسردگی و سختی سر حاملگی دومم کشیدم در نتیجه پسرم هم خیلی اذیت کاره و البته شیرین