2777
2789
عنوان

شيردهي

46 بازدید | 7 پست

من پسرم ۴ ماه و خورده ایه.فقط تو خواب سینه میگیره . آب دهنش خیلی میره و همش مک میزنه دستشو نمیدونم شاید واسه دندونشه . البته چون ۱۴ روز بستری بود اونجا بهش شیشه و شیرخشک دادن منم میدادم. شیشه اونت میدم . ممکنه از شیشه هم باشه که نمیگیره؟ البته خیلی شیطون شده همش بازی میخواد و حواسش دور و بره و به زور شیر میخوره و میخوابه

وقتایی که گیج خوابه و آرومه سینه میگیره

می خوام کلا با دوشیدن شیرم رو بدم؟ شدنیه؟ ممکنه این حالتش خوب بشه بعد من شیر نداشته باشم واسه همین اینکارو میخوام بکنم که خشک نشه.

شیشه اونت ازش زیاد میاد؟ اگه آره به جاش چی بگیرم؟

کدوم مدل شیردوش خوبه؟

داره دندون در میاره پسر منم همین بود سر پنج‌ماه دندون دراورد  شیشه نده سینتو‌بده والا شیرت کم ...

اره خوب میدونم دوشیدن جای اونو نمیگیره ولی اصلا بغل میکنم شیر بدم خودشو عقب میکشه و غر میزنه و اصرار کنم گریه میکنه میخواد که زود از اون پوزیشن برش دارم پوزیشن های دیگه هم امتحان کردم نمیگیره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خوب میدونم دوشیدن جای اونو نمیگیره ولی اصلا بغل میکنم شیر بدم خودشو عقب میکشه و غر میزنه و اصرار ...

شب موقع خواب میگیره؟ احتمال زیاد رفلاکس داره پسر منم اینطوره البته روزا سینه میگیره اما انقدر بازیگوشه که سریع ول میکنه

Silenc says a lot more than you think 🤍

اسی احتمالابچت رفلاکس داره.چهارماهگی اوج رفلاکسه.پسرمنم همونموقع سینموپس میزد اب دهنشم زیادمیرفت همه گفتن ازدندونه تاحالاکه ده ماهشه دندون درنیورده.ایناازعلایم رفلاکسه ببردکترگوارش

دنیای من ریحانه ورضا😘
شما بردین؟ خوب شد؟

اره همونموقع بردمش کپسول امپرازول داد ولی فرق انچنانی ای نکرد خیلی اذیت کرد ازوقتی به غذاخوردن افتاد کم کم بهترشد الان خداروشکربهتره

دنیای من ریحانه ورضا😘