2777
2789
عنوان

دارم از نگرانی و ترس میمیرم😢

418 بازدید | 38 پست

من ۳۰سالمه. پریودام اکثرا نامنظمه. این ماه پریودم گرگرفتگی شدید دارم. یعنی از درون گرمم. تو نت سرچ کردم نوشته بود ممکنه یائسگی زودرس باشه. وای دارم میمیرم از ترس.😔 من هنوز بچه دارم.😢 تازه دیروز پریودم تموم شد‌... تو نت نوشته علائم دیگه ای داره ولی من فقط گرگرفتگی و پریو نامنظم دارم. میل جنسیم پایین نیست. اما ترسیدم 😢 کسی چیزی میدونه؟ 

باید بری دکتر 

سونو و ازمایش بدی

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نکنم یائسگی باشه

آخه ۳۰ سال؟

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

نترس بابا منم که ۱۷ سالمه مث توام دقییقا برو دکتر برای منظم شدن پریودت دارو میده بقیش چیزی نیس نترس

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     

مامانت بپپرس چی سنی یائسگی شروع شده 

۳۰زوده 

اینقدر تو نت نخون بدتر گیجت می‌کنه 

فصل داره عوض میشه طبیعیه

من ۳۲سالمه 

طبعم سرده 

ولی وقتی موعدم هست مثل اتشفشان داغ داغم 

گر میگیرم تا ده روز 

من پریودم منظمه اما دوماه بهم ریخته فکر کنم بخاطر تغییر اب هواس.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
نوشته بود به یائسگی زیر ۴۰سال یائسگی زودرس میگن😔

هنوز خیلی جوونی

اصلا نگران نباش

یه سر برو دکتر ولی مطمئنم یائسگی نیس

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
خدا کنه همین طور باشه. مرسی عزیزم❤

انشالله که به زودی ی نی نی ناز بگیری بغلت دکتر هم برو برای پیش بارداری خیلی خوبه 💋♥

تتلیتی♡🤘...                            تمومه تایپکای سایتو که شمع بچینی من باهات قهرم:/!!!     
مامانت بپپرس چی سنی یائسگی شروع شده  ۳۰زوده  اینقدر تو نت نخون بدتر گیجت می‌کنه  ف ...

مامانم نزدیک ۵۰سالشه هنوز یائسه نشده. نمیدونم والا منم اولین بارمه در این حد گرگرفتگی دارم. نمیدونم برم طب سنتی خوبه یانه

هنوز خیلی جوونی اصلا نگران نباش یه سر برو دکتر ولی مطمئنم یائسگی نیس

چند سالت بود بچه اولت دنیا اومد؟؟

مامانم نزدیک ۵۰سالشه هنوز یائسه نشده. نمیدونم والا منم اولین بارمه در این حد گرگرفتگی دارم. نمیدونم ...

دقیقا مثل مامانت میشی 

از مامانت بپرس چند سالش بوده برای بار اول پری شده 

با خودت مقایسه کن 

شک ندارم دقیقا مثل مامانت هستی 

چون وراثت ی هستش 

دکتر بهتره