2777
2789
عنوان

بازگشت به نی نی سایت

220 بازدید | 15 پست

بعد از چند سال برگشتم نی نی سایت...

امضام دیدم دلم گرفت...

حالا دیگه همه چی تموم شده...

یعنی منم باید امضامو عوض کنم!!😔

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

خوش....💔😭 

بمیرم برات درکت میکنم منم از عشقم دورم برا من دعا کن عشقم برگرده 

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش....💔😭  بمیرم برات درکت میکنم منم از عشقم دورم برا من دعا کن عشقم برگرده

ایشاله برگرده

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
کاش برنمیگشتی خاهر بیرون قشنگتره

یهو یاد نی نی سایت افتادم...وگرنه روزا سرکارم وقت ندارم..

بیرونم دیدم.. هییی

ینی 2 ساله یبارم نیومدی سایت دلت تنگ نشد😕

شدیدا درگیر کار و درس بودم

درباره امضاع توضیح میدی گلم

از طریق فضای مجازی آشنا شدیم حدود ۶ ۷ سال دوست بودیم وقتی هر بار بهانه میاورد قبول میکردم دروغ میگفت ولی باور میکردم...

اخر سر خودم همه چی رو به هم زدم..

یکسال و دو سه ماه پیش..

از طریق فضای مجازی آشنا شدیم حدود ۶ ۷ سال دوست بودیم وقتی هر بار بهانه میاورد قبول میکردم دروغ میگفت ...

انشالله برات بهترین ها پیش بیاد عزیز 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
انشالله برات بهترین ها پیش بیاد عزیز 

مرسی عزیزم..