2777
2789
عنوان

کتاب بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست

دختری در قطار 

تولستوی و مبل بنفش 

املت دسته دار(شعر طنز)

ماورا طبیعی شدن

برج ۱۱۰

نورالدین پسر ایران

آب هرگز نمیمیرد

پیامبری از کوچه ما گذشت

کشتی پهلو گرفته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی مرسیی🥺🥺💜💜

خواهش میکنم

کتاب زیاده یادم نیست همینا یادم بود اگه یادم اومد باز بهت میگم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دختری در قطار  تولستوی و مبل بنفش  املت دسته دار(شعر طنز) ماورا طبیعی شدن برج ۱۱۰ نور ...

میشه بین این لیستت بهترینیشو در قالب 3 یا 4 تایی بگی  ک اول تهییه کنم .. 

ترجیحا عاشقانه و خودسازی و فلسفی نباشن💜

میشه بین این لیستت بهترینیشو در قالب 3 یا 4 تایی بگی  ک اول تهییه کنم ..  ترجیحا عاشقانه ...

عاشقانه نیستن هیچکدوم

تولستوی و مبل بنفش داستان خانومی هست که بنا به دلایلی تصمیم میگیره روزی یه کتاب بخونه

نورالدین پسر ایران و آب هرگز نمیمیرد خاطرات دو تا از رزمنده هاست

کشتی پهلو گرفته متن های زیبا درمورد حصرت زهراست در واقع روایت ادبی از زندگینامه حضرت زهراست

برج ۱۱۰ داستان یه چوپانه که به دنبال حقیقت میره

عاشقانه نیستن هیچکدوم تولستوی و مبل بنفش داستان خانومی هست که بنا به دلایلی تصمیم میگیره روزی یه کت ...

ماورا طبیعی شدن خودسازی نیست اما تجربیات یه پزشک متخصص از بیمارانیه که بخاطر افکارشون بیمار شدن جالبه نگاه به بیماریهای جسمی از بعد روحی داره