2777
2789
عنوان

شوهرم دعواکرده میشه ی لحظه بیاین

754 بازدید | 51 پست

امروزشوهرم رفت بیرون با یکی ازدوستاش تا بعدازظهر اومد خونه پدرشوهرم زنگ زد بهش گفت عصر برو پیش یکی ازدوستای اون  که همکارم میشن واسه یه سری حساب کتابشون همسرمم رفت که میره اونجا سرحساباشون یه خورده بحثشون میشه شوهرمم پسراون  آقا رو کتک زده بوددماغشم شکسته  بعد برگشت خونه پدرشوهرم خیلی از دستش عصبانی بود حقم داشت همسرمم ناراحت شدازحرفای باباش رفت بیرون ماشینمون  داغون کرد یعنی میگم داغون کلا شیشه و همه بدنه ماشین له شده با بدبختی آوردمیش خونه فهمیدم مست بوده تازه داره از سرش میره پسره هم شکایت کرده نمیدونم میشه دیه شوداد دیگه نره بازداشتگاه؟ به خداازدست کاراش دیگه دیوونه شدم  هیچکس نمیتونه رامش کنه بس که مغرورولجبازه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا.  این چیه یاد گرفتین زرتی طلاق

شوهری که مست میکنه ملت رو میزنه ماشین خودشم له میکنه دوروز دیگه زن و بچه اش رو می کشه. چه به درد میخوره این آدم که با هاش ادامه بدن؟ زن انقدر بی ارزش نیست که با هرکس به هر قیمت ادامه بده

ای بابا دیوونه اس چرا بگو هم باید دیه بدی هم خسارت زدی ماشین داغون کردی ابله آخه.. سعی کنین حرف بزنی ...

پدرشوهرم زنگ زد به بابای پسره آخه دوستشه اما پسرش گفته رضایت نمیدم