2777
2789
عنوان

علت اینکه ۱۰روزه لکه بینی دارم چیه؟؟

19030 بازدید | 35 پست

من ۲۱خرداد یکم خونریزی داشتم تا ۲۳خرداد و از ۲۳خرداد تا الان هی لکه بینی دارم ...چیکارکنم؟؟ازچی میتونه باشه ؟؟من دوره پریودمم نهایتا ۵روزس... اقدامم بودم این ماه

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

عزیزم نمیخوام بترسونمت اما منم دو سال پیش حدود ۱۶ روز لک بینی داشتم که بعداز دکتر و سونو متوجه شدم حاملگی خارج رحمی دارم و شکر خدا زود رفتم و با دارو سقط کردم.شما هم سعی کن دکتر زنان بری ضرر نداره ان شالله برای شما چیز خاصی نباشه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام بترسونمت اما منم دو سال پیش حدود ۱۶ روز لک بینی داشتم که بعداز دکتر و سونو متوجه شدم ح ...

وای یاخدا😭

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
البته اقدام باعث میشه یکم بدن بهم بریزه و اتفاقا خوبه چون داره واکنش نشون میده انشالله به زودی در ما ...

من یسال وچندماه اقدامما ولی تاحالا اینجوری نشده بودم اصلا

عزیزم نمیخوام بترسونمت اما منم دو سال پیش حدود ۱۶ روز لک بینی داشتم که بعداز دکتر و سونو متوجه شدم ح ...

ببین من لکه بینیم قهوه ایه انگا توعم اینجور بودی؟

وای یاخدا😭

نگفتم بترسی خواستم تجربه امو بگم فقط اگه دیدی قطع نشد حتما برو دکتر.من به هرکی میگفتم مسخرم میکردم ای بابا یه لک بینی دیگه چقدر سخت میگیری اما خدارو هزاران مرتبه شکر پاشدم رفتم پیش یه دکتر خوب خدا خیرش بده.جالبه قبل اون یه دکتر خیلی معروف بهم گفت چیزی نیست کیست بزرگ داری و چون قطع نشد دکتر دیگه هم رفتم و ایشون شک کرد و بعداز دو سونو و ازمایش مشخص شد.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
ببین من لکه بینیم قهوه ایه انگا توعم اینجور بودی؟

نه برا من قرمز بود،قهوه ای احتمال عفونت هم هستش 

نگفتم بترسی خواستم تجربه امو بگم فقط اگه دیدی قطع نشد حتما برو دکتر.من به هرکی میگفتم مسخرم میکردم ا ...

ن نمیترسم فقد غصم میگیره🙂😔

نه برا من قرمز بود،قهوه ای احتمال عفونت هم هستش 

اها خو ن برامن قهوه ایه 

شما بعد خارج رحمی باردار شدین 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
شما بعد خارج رحمی باردار شدین 

نه متاسفانه😭 عکس رنگی رفتم کلی ازمایشات خودمو و همسرم رفتیم فعلا منتظریم.البته یه پسر ۵ساله دارم برا دومی اینجوری شد

نه متاسفانه😭 عکس رنگی رفتم کلی ازمایشات خودمو و همسرم رفتیم فعلا منتظریم.البته یه پسر ۵ساله دارم بر ...

عکس رنگیت چی بود چجوری شد میشه یکم اطلاعات بدی 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
عکس رنگیت چی بود چجوری شد میشه یکم اطلاعات بدی 

تو عکس رنگی پزشک گفت هیچ گرفتگی در لوله ها نیستش مشکلی نداری ازمایشات همسرمم خوب بود اما خوب از نوع نادر بود بارداریم چون جنین چسبیده به تخمدانم بود که با دارو و کلی بدبختی و درد سقط شد و دکتر اول برا همین تشخیص کیست بزرگ داده بودن.من یه دور عادت ماهانه  کمی شدم که نگو اونم دوره نبوده و بعدش هم ۱۶ روز لک بینی.فقط خدا بهم رحم کرد که رفتم دکتر وگرنه ممکن بود لوله بترکه و خونریزی داخلی بده و تمام البته اینا رو پزشک اورژانس گفت.و برای دلیل هم دکتر زنان گفت تو سری اول بررسی نمیشه باز هم تکرار شد بعد بررسی میکنیم🤐.اما یکی از دلایل بزرگش استفاده از قرص های اورژانسیه که بعصی خانمها عین اسمارتیز میخورن متاسفانه البته من نخورده بودم.