2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

No matter gay, straight, or bi,Lesbian, transgendered life

اشکالی نداره که همجنسگرا باشی یا تغییر جنسیت داده باشی یا معمولی

I'm on the right track, baby

من درمسیر درستی هستم،عزیزم

I was born to survive

من آفریده شدم تا زنده بمونم ( به راهم ادامه بدم)

No matter black, white, or beige Chola or orient made,

چه سیاه پوستی،چه سفید پوست،چه بژ و چه سرخ پوست چه بی اصل و نصب

I'm on the right track, baby

من درمسیر درستی هستم،عزیزم

I was born to be brave

من آفریده شدم تا شجاع باشم

Born this way ~ Lady gaga

*کل این آهنگ قشنگه ولی این یه تیکش رو خیلی دوست دارم به شخصه😁

Silent Cry

اون درخت سربلند پر غرور که سرش داره به خورشید میرسه منم منم 

اون درخته تن سپرده به تبر که واسه پرنده هاش دلواپسه منم منم 

من صدای سبز خاک سربی ام 

صدایی که خنجرش رو به خداست 

صدایی که توی بهت شب دشت ،نعره ای نیست ولی اوج یک صداست❤️

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

اروین دیالوم یه حرف قشنگی داره که: تو مسئول اتفاقاتی هستی که در زندگی ات می افتد. 

همانطور که خودت میدانی، این رفتار توست که تو را به این روز دراورده است: اگر میبینی که در راستای بهترین تمایلات و علاقه هایت نیست و چیزی نیست که میخواهی؛ پس لعنتی تغییر کن.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

بشنوف دلم چی سیت میگم شدشدنشدنشدولش کن🎶گاهی توهیچ فکری نباش شدشدنشدنشدولش کن🎶دنبال هیچ قلبی نروشدشدنشدنشدولش کن.🎶🎶 🎶

قدم قدم گناه(چـه مرگـمونـ بـودکهـ آآرزوکـردیمـ بـزرگـ شـیـمـ)😑دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

تو ک باهمع ب جز من مهربونی 

یکمم منو نوازش کن تو ک اروم جونی 

یکم تو بغلت این تن خستع رو خابش کن تو ک بخای میتونی 

مخاطب پخاطب ندارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh