2777
2789
عنوان

بارداری

64 بازدید | 8 پست

سلام خانما من آبانماه یه سقط داشتم دقیقم نمیدونم چندهفتم بود چون آزمایشم که مثبت شد از فرداش لک داشتم بعداز چندروزم ازم لخته خارج شد. الان بعد هفت ماه دوباره باردارم هفته ششمم خیلی میترسم دوباره اون اتفاق تکرار شه. کسی بوده با وجود سقط بعدا بارداری سالمی داشته باشه؟؟ لطفا هرکی واسش پیش اومده بگه امیدوار بشم. واسه منم دعا کنید توروخدا

صداقت عالی ترین شکل احترام است

خب برو دکتر بهش بگو که یه سقط خود به خودی داشتی اگه لازم باشه دارو میده بهت تا دیگه اتفاق بد نیوفته

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

زبطی نداره عزیزم چون یکی سقط شده یکی دیگ نمونه. 

شیاف پرژسترون بزن. ان شالله ک بسلامتی

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب برو دکتر بهش بگو که یه سقط خود به خودی داشتی اگه لازم باشه دارو میده بهت تا دیگه اتفاق بد نیوفته

رفتم چندتا قرص نوشته برام

رفتم چندتا قرص نوشته برام

خوبه همونارو بخور احتمالا پروژسترون

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
زبطی نداره عزیزم چون یکی سقط شده یکی دیگ نمونه.  شیاف پرژسترون بزن. ان شالله ک بسلامتی

چون فعلا لک بینی ندارم پروژسترون ننوشته ولی فولیک اسید وآسپرین و دمیترون نوشته که تو نی نی سایت خوندم خانما نوشته بودن آسپرین رو واسه جلوگیری از سقط میدن

خوبه همونارو بخور احتمالا پروژسترون

لک ندارم پروژسترون ننوشت فولیک اسید ومیترون وآسپرین نوشته که تا هفته ۸بخورم بعد برم ضربان قلبشوچک کنه

چون فعلا لک بینی ندارم پروژسترون ننوشته ولی فولیک اسید وآسپرین و دمیترون نوشته که تو نی نی سایت خوند ...

ان شالله ب خیر و سلامتی بگذره 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️