2777
2789

سلام خانما

مامان و بابام کرونا گرفتن یک ماه قبل الان خیلی گرسنه میشن و صعف میکنن در حالی که غذاهای مقوی مثل گوشت و میوه و... میخورن ولی در طی روز باید چندین بار چیزی بخورن

تا کی اینطوری هستن؟ درمان خاصی داره یا غذای خاصی که بخورن؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم پختن گوشت گوسفند تو شیر خیلی به بدن قوت میده

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
ما هم مبتلاییم وپرخور،یعنی اینقدری که این 20روز میوه واب و....خوردیم به عمرمون اینقدر پرخوری نکردیم، ...

دقیقا

همینطوره من خودم کرونا داشتم همینطور بودم اصلا احساس سیری نداشتم ولی الان خوب شدم

ولی بابا و مامانم بنده های خدا فقط باید به فکر خوردن باشن

ضعف بعد کرونا طبیعیه یه مدت بعد درست میشه نگران نباشید

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
اره عزیزم درمان داره منو شوهرم اینجوری بودیم من رفتم دکتر واسم قرص فاموتیدین نوشت تا خوردیم خداروشکر ...

آخه خوردن همین دارو رو 

جزء داروهایی بوده که دکتر داده برای درمان کرونا

همچین تجربه ای داشتم... خ میخوردم و عجیب میچسبد البته آخرای کرونا بود. غذا اگه نبود بداخلاق میشدم و ...

بنده خدا مامانم مدام در حال غذا درست کردن و ابمیوه گرفتنه

آره اشتهای زیاد غذا هم میچسبه

آخه خوردن همین دارو رو  جزء داروهایی بوده که دکتر داده برای درمان کرونا

اره عزیزم قبل از غذا بخوره واقعا عالیه.ببین قرص زیفیمین یا مولتی ویتامین براشون نوشته شاید مال اون باشه ضعف میکنن.ولی پیشنهادم اینه حتما قرص رو بخورن