2777
2789
عنوان

دعوا جلوی بچه

260 بازدید | 6 پست

سلام مامانا دخورم یکسالشه گاهی جلوش با شوهرم بحث و دعوام میشه صدامون میره بالا بچه میترسه همیشه هم دعوا سر بچست شوهرم درک ممیکنه منم خسته میشم میخواستم امروز دعوامون شد بچه ترسید کلا الان ۲ ۳روزه همش گریه میکنه لح داره اصلا یجا نمیشه اینو بحال خودش گداشت دیگه جون ندارم فشار روحیم رومه وقتی شوهرت درکت گمیکنه دیگه 

چیکار کنم دخترم فراموش کنه این بحثارو و اینکه ارامش بیاد سراغش لجش کم شه و اینکه واکسنم زده یکسالگی امکان داره بخاطر واکسنش باشه خیلی ناراحتم😔😔😔

منم اوایل که بچم دنیا اومد همش بحث و دعوا داشتیم با شوهرم ولی به مرور اوضاع بهتر شد

کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دیگ دعوا و بحث جلو بچه نکنید

روی روانش تاثیر میزاره و باعث بروز بیماری های روانی در بزرگسالیش میشه

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

هیچ وقت جلو بچه دعوا نکن من همیشه کوتاه میام ساکت میشم تا بچه هام نفهمن دعوا کردیم 

چون خودم تو ذهنم هست یبار مامان بابام دعوا کردن تا چن. ماه میترسیدم تنها بمونم اونا جدا بشن نکن من اگرم عصبی بشم میزارم بعد خابیدن بچه ها

خدا میبیند و بس...!

بچه تو ذهنش نمیمونه ولی اثرش میمونه . توی روحیه ش. تاثیر داره . از الان تا هفت سالگی باید خیلی مراعات کنید. چون شخصیتش شکل میگیره

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.