2777
2789
عنوان

خانمای برنج شناس . برنج هایلی

3116 بازدید | 12 پست

سلام خانوما . من خودم شمالی هستم و خودمون برنج داریم اما الان تموم شده و من دلم نمیاد برم برنج های دیگران رو بخرم . واسه سم این چیزا .  

بعد میخوام ببینم برنج هایلی  ایرانی رو استفاده کردین ؟ چطوره ؟ بعد از خوردنش معده درد نمیگیرین ؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاحه

عه جدی میگی ؟ از چه نظر میگی ؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اره ما از همین برنج استفاده میکنیم خیلی خوبه

عطر بو داره ؟ بعدش معدت درد نمیگیره ؟ ما شمالی ها خیلی به برنج اهمیت میدیم واسه همین میترسم بخرم پشیمون بشم

بیشتر بهش میخوره برنج هندی باشه

واییی نهههه . 

پس چرا انقدر تبلیغ میکنن ازش تو تلوزیون . 

پدر تبلیغ رو در اوردن 😑😑😑

قیمتش چقدره؟

کیلویی ۱۵ تومنه

هایلی مگه هندی نیست

نه شبیه هندی ها نیست میگن ایرانیه. هم روش نوشته هم فروشنده گقت

نه شبیه هندی ها نیست میگن ایرانیه. هم روش نوشته هم فروشنده گقت

تو ایران هرچی بیشتر تبلیغ کنن 

مطمعن باش که اون جنس بدرد نخور ترین و اشغال ترین جنس موجود هست  به نظر من نخر که پشیمون میشی