2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده :)

466 بازدید | 45 پست

خیلی دلم براش تنگ شده.بی علت گفت بهم پیام نده و زنگ نزن و برام مشکلی پیش اومده.

اما یک هفته میشه حتی خودش یه خبر ساده نگرفته.

اونقدری دل شکسته ام که دیشب خوابشو دیدم که به آغوش کشیدمش و گفتم خیلی دلم برات تنگ شده بود :( 

درست میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کسی ک از پیش ت سرد میشه بدون جای دیگ گرم شده

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این روز ها میگذره 

من چی بگم که دلتنگ کسی ام که هیچ وقت برنمیگرده حتی اگر بخواد

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
نه بدبخت نيستى اون لياقت نداره زنگ بزنه ولش كن 

اصلا خودش اومد و پیشنهاد داد.یهو بی محبت شد و حتی حرفای گذشتشم یادش رفت.اونقدری دلم شکست که حتی نفرینشم نکردم چون بازم دوسش داشتم

چجور مشکلیه که حتی یه تماس ساده هم نمیتونه بگیره

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اصلا خودش اومد و پیشنهاد داد.یهو بی محبت شد و حتی حرفای گذشتشم یادش رفت.اونقدری دلم شکست که حتی نفری ...

ولش كن وقتى احساسش بهت كم شدع يعنى جاى ديگه اى خرج ميشه قصد ناراحتيت نداشتم ولى واقعا اينحوريه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎