2777
2789

من

داغون بودما

یعنی از تخت که بلند میشدم نفسم بند میومد و چشام سیاهی می رفت و نمی تونستم قدم بزنم.

به یکی از پرستارا گفتم، گفت طبیعیه، منم اهمیت ندادم تا چند روز بعد عمل کم‌کم خوب شدم اما روز دهم که رفتم واسه کشیدن بخیه، به دکترم گفتم کلی دعوام کرد و گفت باید به خودم می گفتی و احتمال آمبولی ریه و خدای نکرده مرگ داشتی. خدا بهت رحم کرده

من داغون بودما یعنی از تخت که بلند میشدم نفسم بند میومد و چشام سیاهی می رفت و نمی تونستم قدم بزنم. ...

البته اینم بگما، عملم با بیهوشی کامل بود و غیر از نفس تنگی، گرفتگی گلو و سرفه هم داشتم و اصلا خوب نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگما، عملم با بیهوشی کامل بود و غیر از نفس تنگی، گرفتگی گلو و سرفه هم داشتم و اصلا خوب نب ...

عزیزم الان دقیقا منم اینجوریم واقعا خیلی تنگه نفسم آزمایش امبولی هم دادم اما خداروشکر نداشتم سه هفته بیشتر میگذره اما هنوز کامل خوب نشدم مثلا دوروز خوبم یه روز نه

عزیزم الان دقیقا منم اینجوریم واقعا خیلی تنگه نفسم آزمایش امبولی هم دادم اما خداروشکر نداشتم سه هفته ...

منم تا چندوقت بعد عمل همینجور بود، هی میومد و می رفت ولی به هر حال خوب شد.

خیلی حس بدیه

خداروشکر که آزمایشات خوبه