2777
2789
عنوان

کرونا😒💔

162 بازدید | 6 پست

بچه‌ها، بیاین برای بیمارای کرونایی دعا کنیم... حتی شده یه حمد شفاء

و توی دعاتون، لطفا همسر من رو هم دعاش کنین... 20 روزه ندیدمش؛ ریه ش 40% درگیر شده و 14 روز قبل از بیماریش هم کاملا درگیر پرستاری از مادر کروناییش بوده... الان با مادرش با یه پرستار خصوصی تو خونه تنهان

ممنون میشم براش دعا کنین😭😭😭

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍

خدا کمک کنه زودتر خوب بشن ان شاءالله 

خوندم عزیزم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمک کنه ان شالله .بگید سردی مصرف نکنن و حتما زنجبیل و دارچین و آویشن استفاده کنن.

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
خدا کمک کنه ان شالله .بگید سردی مصرف نکنن و حتما زنجبیل و دارچین و آویشن استفاده کنن.

دائم به پرستارشون سفارش میکنم، خدا کنه بده بهشون

خودشم که یه گوشش دره یه گوشش دروازه

دائم به پرستارشون سفارش میکنم، خدا کنه بده بهشون خودشم که یه گوشش دره یه گوشش دروازه

زنجبیل و دارچین هیچ تاثیر ثابت شده ای ندارن ولی ضرر هم ندارن رو بیماری ندارن مصرف میوه و سبزیجات و داروهای تجویز شده بسیار موثره به اسم گرمی و سردی مواد مغذی رو کنسل نکنید برای بیمارتون حتما فاویپیراویر با برند ترک یا هندی تهیه کنید

زنجبیل و دارچین هیچ تاثیر ثابت شده ای ندارن ولی ضرر هم ندارن رو بیماری ندارن مصرف میوه و سبزیجات و د ...

دستت درد نکنه نازنین، حتما میگم بهشون