2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون همچین وسط دعوا همچین حرفی بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 25 پست
زشت حرف زده واقعا نظري ندارم

وای نازنین جون

هروقت امضاتو میبینم دو ساعت میزنم زیر گریه😞

همش با خودم میگم کاش بغل منم پر میشد

ای خدا😔

ببخشید ناراحتت کردم🙂

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی نمیدونم اصلا چکار کنم گیجم حالم خیلی بده

انشالله هرچی بصلاحته پیش بیادبرات و خدابهت ارامش بده 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
عزیزم حرف تو بد بوده ولی همسرت دیگه خیلی خیلی حرفش زشت بود 😑😑😑😑 واقعا نمیدونم چی بگم 

آخه مگه من بهشون توهین کردم مامانش دختری رو که قرار بود براش بگیرن همیشه پیش منو بقیه تعریفشو می کنه اینم میدونه به خاطر این گفتم

هی نمیدونم اصلا چکار کنم گیجم حالم خیلی بده

عزیزم اگه رفتارش تغیر نکرد و باعث اذیت شماست ..‌‌..

اصلا نگران نباش امضامو 👇 ببین 

مطمنن جواب میگیری .چون دیگه دوران زورگویی و خودخواهی شوهر تمومه 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
 منم چند دقیقه پیش بهش گفتم وقتی باهات حرف نمیزنم آرامش دارم...هم خودم هم با بچم

آره واقعا ما هشت ساله عروسی کردیم فکر می کردم دوسم داره ولی الان فهمیدم که اینطور نبوده من اینطور فکر می کردم

آره واقعا ما هشت ساله عروسی کردیم فکر می کردم دوسم داره ولی الان فهمیدم که اینطور نبوده من اینطور فک ...

اره ماهم دیگه نمیوونیم همو تحمل کنیم.....فقط به خاطر پسرم....تازه ۲ ساعت بود باهمحرف میزدیماااا

وای نازنین جون هروقت امضاتو میبینم دو ساعت میزنم زیر گریه😞 همش با خودم میگم کاش بغل منم پر میشد ...

عزيزم برات دعا ميكنم انشالله خيلللي زود مامان ميشي گلم منم ٣ سال منتظر بودم گاهي ادم نااميد ميشه ولي كار نشد ندااره❤️❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزيزم برات دعا ميكنم انشالله خيلللي زود مامان ميشي گلم منم ٣ سال منتظر بودم گاهي ادم نااميد ميشه ولي ...

مرسی عزیز دلم😔❤خدا کنه ، امین

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤