دیروز دعوا کردیم گفت دارم تحملت می کنم منم گفتم تحمل نکن میزارم میرم تو هم برو یکی رو پیدا کن باب میل خودتو خواهر مادرت باشه گفت گوه خواهر مادرمو تو دهنت نچرخون
خیلی دلم شکسته دیگه نمیخوام حتی ریختشو ببینم از دیشب تو اتاقم وقتی اون هست پیشش نمیشین میام تو اتاق
انشالله هرچی بصلاحته پیش بیادبرات و خدابهت ارامش بده
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
عزیزم اگه رفتارش تغیر نکرد و باعث اذیت شماست ....
اصلا نگران نباش امضامو 👇 ببین
مطمنن جواب میگیری .چون دیگه دوران زورگویی و خودخواهی شوهر تمومه
دوستانی که شوهرشان دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی میکنه مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند و یا خانواده شوهر دخالت میکنند کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد میکنه برای حل این دغدغه ها میتوانید خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن ........؟؟؟؟. پاسخگو هستیم ...........