2777
2789
عنوان

تنها جایی که ....

144 بازدید | 21 پست

بدون چشم داشت بدون منت بدون هیچ بدی خالصانه کمک میکنن اینجاست باتمام یه حرفایی که گاهی دل میشکنه اینجارو خیییلی دوست دارم چون شماها خیلی مهربون و خوبید امیدوارم به تمامه انچه که میخواین برسید اگه دوست داشتید برای حاله دلم برای ارامشم برای آرزوهام اومدم از شما کمک میخام ازشمایی که همیشه خالصانه دلپاکید یه دعا یه آرزو یه انرژی یه صلوات هرچی تونستسد برام برام از هرجایی هستید بفرستید اگرم دوست نداشتید فدای سرتون خوشگلااااا😘😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از نزدیک حرم امام رضا (ع)برای آرامش دل همگیتون آیه الکرسی خوندم 🌹

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

امیدوارم همیشه آرامش الهی نصیبتون بشه🤲اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

به تمام خواسته هاتون برسید ودلتون شاد 🌹🌹🌹

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).