zizigoloyi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 252 عنوان برنامه رژیم لاغری 178 بازدید | 9 پست سلام دوستان برنامه لاغری گرفتم ۲۸ روزه هر روز برنج نوشته برام ۷ قاشق یا ۸ قاشق آخه هر روز برنجنمیدونم چیکار کنم عجیبه برامبه نظر شما بگیرم یا نگیرم 1400/03/28 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وصال۱۳۷۰ عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 3875 عجیبه گلممنم یه بار رفتم متخصص تغذیه یه رژیم بهم داده روزی باید انقد چیز می خورم از حالت عادی خودم خیلی بیشتر بودبعد خود دکتره ۱۰۰ کیلو بیشتر بودشوهرم گفت بابا ول کن این رژیم رو این دکتره اگه دکتر بود که خودش اندازه یه انقد چاق نبود خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن
بانو7266 عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 12454 عجیبه گلم منم یه بار رفتم متخصص تغذیه یه رژیم بهم داده روزی باید انقد چیز می خورم از حالت عادی خودم ... وای درست گفته
zizigoloyi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 252 عجیبه گلم منم یه بار رفتم متخصص تغذیه یه رژیم بهم داده روزی باید انقد چیز می خورم از حالت عادی خودم ... ااا وای چه بد حالا چیکار کنم پولم ریختم دور
وصال۱۳۷۰ عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 3875 ااا وای چه بد حالا چیکار کنم پولم ریختم دور کالری شمار بزنچند کیلو اضافه داریمن ۲۰ تا اضافه دارم خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن
zizigoloyi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 252 کالری شمار بزن چند کیلو اضافه داری من ۲۰ تا اضافه دارم میکنم کالری شماری گفتم یه برنامه داشته باشم که اینم اینجوری شد حالا میگم به نظرت انجام بدمبرنجشو یه روز درمیونکنم خودم من ۸۷۷۰۰ بودم الان ۷۷ با رژیم و ورزش و جون کندن خخخباید بشم ۵۵ تا ۶۰
وصال۱۳۷۰ عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 3875 میکنم کالری شماری گفتم یه برنامه داشته باشم که اینم اینجوری شد حالا میگم به نظرت انجام بدمبر ... من اگه جات بودم رژیم خودم رو ادامه میدادمیه گوگل بزن رژیم کتو رو ببینمن کتو گرفتم ۳۸ روز ۸ تا کم کردم خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن
zizigoloyi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 252 من اگه جات بودم رژیم خودم رو ادامه میدادم یه گوگل بزن رژیم کتو رو ببین من کتو گرفتم ۳۸ روز ۸ تا کم ... وای کتو رو گرفتم مردم اصلا نمیتونم من میوه نخورم میمیرم یا نون چند بار گرفتم تا سه چهار روز بیشتر نتونستم حالم بد میشه خیلی
وصال۱۳۷۰ عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 3875 وای کتو رو گرفتم مردم اصلا نمیتونم من میوه نخورم میمیرم یا نون چند بار گرفتم تا سه چهار روز ب ... خخخخخ من کتو رو که گرفتم میوه و سبزیجات رو تا جای که دوست داشتم می خوردم البته بجز موزولی بازم کم کردم خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن
zizigoloyi مدیر استارتر عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 252 خخخخخ من کتو رو که گرفتم میوه و سبزیجات رو تا جای که دوست داشتم می خوردم البته بجز موز ولی بازم کم ... چه خوب موفق باشی دوستم حالا به اون مشاوره دکتره پیام دادم جواب نداده هنوز گفتم چرا هر روز برنج داره و اینا هنوز نخونده