2777
2789
عنوان

خواهرم از شوهرم توقع داره براش غذا بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 30 پست

یه حسی بهم میگ حسادت میکنه

زیادی بهش اوانس دادی پرروشده

به شوهرت درباره مشکلات خونه تون هیچی نگو

هروقت اون کارداشت و سرگرم بود یه چیزی سرهم کن بخور

دیگه ام بهش باج نده جایی نبرین چیزی نخرین بذاربدونه که وظیفه نیست

بعد روش به همسرتم وا میشه

ازتون سواری میگیره با شارلاتان بازی

صورت آرزوهایم کبوداست عجب دست سنگینی داشت روزگار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای اصلا اینا رو ب شوهرت نگی زشته ایروت میره ب خدا 

اصلا هم نبر خواهرتو باشوهرت بیرون 

چه معنی داره دلش گرفته با شما چرا نمیره بیرون دوتایی برین دور بزنین 

باهاشم دهن ب دهن نزار 

ی تخم مرغی چیزی بگیر بخور ب شوهرت نگو اصلا

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خب شماکه همیشه نمیریدرستوران هروقت رفتی براش بخرگناه داره بخدا فک کن حتماً مادرتون نیست اون ازت انتظ ...

این طرز فکر قشنگ برای ادمای فهمیده و با شعوره 

اگه ب ادمای پرو‌باج بدیم سوار ادم میشن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خب شماکه همیشه نمیریدرستوران هروقت رفتی براش بخرگناه داره بخدا فک کن حتماً مادرتون نیست اون ازت انتظ ...

بخدا من اصلا حرفی ندارم ولی حتی با شوهرم میریم قدم بزنیم میگه منم میام.. شوهرم هیچی نمیگه ولی من خجالت میکشم 

عزیزم دلسوزی کردن بعضی وقتا باعث دردسره 

یاد بگیر برای هر کسی دل نسوزونی که همون ادم به ادم چنین ضربه ای میزنه ک تو عمرت نخوردی

:):)     :)              

بیشتر آدما اینجوری شدن که یه کاری که براشون میکنی یهو میشه وظیفت و باید همیشه تکرارش کنی منم یه مدت برای خانواده شوهرم یه کارایی کردم حالا اگه نکنم دیگه واویلاس آدم نمیتونه دیگه یه محبت بکنه 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
بخدا من اصلا حرفی ندارم ولی حتی با شوهرم میریم قدم بزنیم میگه منم میام.. شوهرم هیچی نمیگه ولی من خجا ...

ن دیگه عزیزم هیج جایی باخودت نبر ن خرید ن تفریح بزاردونفره باشه دوران عقدت خوش باش واسه خودت همین ک رستوران رفتی براش بخرنزارازت دلش بگیره انشاالله خوشبخت بشی💕

انرژی مثبتشونم💕

واااا اینطوری ک نمیشه هرچیزی حدومرز خودشو دارع یعنی چی مگ بچه هستش ک اینطوری میکنه ببخشید اسی بااحترام خواهرتون ن تنها حسودوعقده ایه بلکه احساس میکنم ب مقدارزیاد مرموزم هست وچشم دیدن ندارع ک توبری خوش بگذرونیواینا وتوخونه باکاراش دارع انتقام میگیرع....اول بادر محبت برو جلو بعددیدی جواب نمیده باپدرت صحبت کن وتوهم مثل خودش رفتارکن نون بابات همون قدرسهم توعه سهم اونم هست......

بعد خیلی خواهرا باهمین کارباعث خراب شدن رابطه ها میشن گاهی خواهر میتونه ازدشمنم بدترباشه خواهرتو ازشوهرت دورنگه دار این ی نصیحت ازمن ب تو

عزیزم دلسوزی کردن بعضی وقتا باعث دردسره  یاد بگیر برای هر کسی دل نسوزونی که همون ادم به ادم چن ...

میدونم ، ولی چیکارش کنه آشپزی خونه باخواهرشه حالا هرروزم اسی نمیره رستوران هروقت رفت یه غذابراش بگیره عقده نکنه تودلش بمونه

انرژی مثبتشونم💕
میدونم ، ولی چیکارش کنه آشپزی خونه باخواهرشه حالا هرروزم اسی نمیره رستوران هروقت رفت یه غذابراش بگیر ...

عزیزم خب اسی هر وقت بره رستوران یک غذا هم بگیره برا خواهرش مشخصه خجالت زده میشه پیش شوهرش

والا اصلا با عقل جور در نمیاد حداقل یکی دوبار نه ک هر بار غذا بخره براش 

بعدشم خواهر خوب باشه ادم جونشو میده صد تا غذا میخره مشکل اینه این خانوم از حسادت نمیدونه چیکار کنه تا اسی ناراحت شه

:):)     :)              
عزیزم خب اسی هر وقت بره رستوران یک غذا هم بگیره برا خواهرش مشخصه خجالت زده میشه پیش شوهرش والا اصلا ...

والا من ک خواهراسی ونمیشناسم ک طرفداریشوبکنم میگم چون غذادرست کردن توخونه ب عهده ی خواهرشه ماهی یباراشکال نداره ی پرس غذا، یااصلا نگه رفتم رستوران وقتی خواهرش حساسه چ لزومی داره بگه میرم رستوران

انرژی مثبتشونم💕