دیشب خانوادم خودمو و عمه مو بچه هاش و مامان بزرگم اومدن خونه ما ...خیلی خسته بودم ۱۳ ساعت سر کار بودم ۶ صب تا۷شب اومدم شام درست کردم مهمونامم اومدن ۷ونیم ،شوهرم هعی با بچه های عمم و داداشمم که کوچیکن دعوا میکردسرصدانکنن و میگفت حساسم بصدای بچه بعد گفتم ی قلیون بذاریم گفت گوه نخور بهم بلند بعدم که متتظر بودن غذا دم بشه سرگیجه داشتم توحیاط رفتم درازکشیدم به خانوادم میگه دنبال ترحمه و لوسه و میخواد بگه ناراحته و رفت که میوه بخره اومدتوحیاط گفت برو تو میمون خوبه فامیلای خودتن اگه خانواده من بودن میدونستم چیکارت کنم ...بابامم اومد از موتور سازی ، اومدم تو سفره رو اومدم پهن کردم وشام خوردیم و جمع کردم محل نمیداد بعدم گفت برو با خانوادت گفتم اینجا خونمه لباسام و مسواک لازم دارم میخوام بخوابم خستم ، ظرفا رو شست مامانم همه دستام چسبیده به دستگاه زخمه همه انگشتام بعدم بهش میگفت نشور خوده عنترش میشوره ،رفتن مهمونا، کلی دعوا کرد و فحش داد گلموفشار داد جاشو پهن کرد و رفت توگوشیش منم گفتم قراره اینجوری کنی میرم گفت برو آماده شدم بابام برد عمه و مامانم با ماشین ...اومد دنبال موتورش توحیاط ما بود منم آماده شدم باهاش اومدم ، بابام بیرون منتظرم بود هلم داد تو حیاط گفت دیگه نیااا کیلیدا رو بده ازت جدا میشم فردا اقدام میکنیم برا طلاق منم هولم داد توکوچه درو زد بهم محکم 💔
نمیدونم منکه هواشو دارم میرم سرکار که قسط وامو کرایه خونه رو باهم بدیم پس انداز کنیم میخوام همدل باش ...
مامانت وبابات چی میگفتن این فحشا و میداد؟
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو خونت مهمون بود اونوقت رفتی تو حیاط دراز کشیدی....
اره حتی اگ خیلی خسته بود و یا ناراحت نباید میرفت تو حیاط
یا نباید میذاشت بقیه بفهمن
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
اسی اگه برگردی به اون خونه خیلی حقیری، تو یه زن مستقل هستی نیازی به اون روانی نداری.
مقصر خودتی که اجازه دادی باهات بدرفتاری کنه
آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن