2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم بگم یک محصول برای من خوب بوده قطعا برای شما هم تاثیر عالی میذاره

شما باید محصولاتی استفاده کنی که برای پوست شما باشن و همینطور اگه پوستتون مشکل خاصی دارن پوستت بهتر بشه

روتین روز...شب....هفتگی....ماهانه....نیاز هست

برای روتین روز و شب اینا لازم هست:ژل شست و شو....تونر...سرم....کرم دور چشم.....(کرم های که اگه درمان خاصی دارید برای پوستتون انجام میدین کرم های موضعی).....ابرسان....مرطوب کننده....ضد افتاب.....این برای روز بود

حالا برای شب...میسلارواتر(اگه ارایش داشتید)....ژل شست و شو......تونر.....ضدلک(در صورت داشتن لک یا حالا هر کرم موضعی که استفاده می کنید)......سرم های پوستی.....دورچشم....ابرسان...مرطوب کننده.....

روتین هفتگی:بخور دادن....پوست خشک بهتر بخور سرد انجام بده....پوست چرب بخور گرم.....قلم کومدون(برای تخیله جوش های سرسیاه....حتما قبل استفاده ازش فیلم اموزشش و ببیند که پوستتون و زخمی نکنید).........ماسک های لایه بردار...پچ زیرچشم....اسکراب لب....ماسک لب...ماسک  های ورقه ای.......ماساژ صورت

روتین ماهانه ام...که شامل کارهای کلینکی...لایه برداری حرفه ای....و پاکسازی پوست هست که باید یک جا معتبر انجام بدین

تهیه یک جیدرولر از جنس خوب برای ماساژ پوست....و یک فیس براش هم برای شست و شو صورت....بهتره هفته ای دوبار یا سه بار بیشتر ازش استفاده نکنید

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

برای داشتن پوست سالم:

میوه و سبزیجات حتما مصرف کنید

از دخانیات و سیگار دوری کنید

روزی 8 لیوان اب بخورید

خواب منظم و حداقل 8 ساعت داشته باشید

ورزش کنید

با ارایش نخوابید

مصرف شکر و فست و فود لبنیات و سرخ کردنی ها رو خیلی خیلی کم کنید

حتما حتما از لوازم ارایشی اصل و معتبر استفاده کنید(لوازم ارایشی به اسم های کپی نداریم همه فیک هستن)

روبالشتی اتون رو هفته یک بار بشورید...ترجیحا روبالشتی اتون ساتن باشه بهترین نوع روبالشتی ساتن ابریشم هست

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

روتین پوستمو انجام میدم هرروز یعنی شوینده وتونر وابرسان

باارایش نمیخوابم

ماسک های فریمن میزنم به پوستم

اگه هم جوش بزنم ازقطره کلیندومایسین استفاده میکنم 

خیار میزارم روپوستم

رو بالشتیمو زود زود میشورم

دست کثیف به صورتم نمیزنم

اگر جوش فعال نداشته باشم از اسکراب استفاده میکنم

😇
روتین پوستمو انجام میدم هرروز یعنی شوینده وتونر وابرسان باارایش نمیخوابم ماسک های فریمن میزنم به پ ...

دکتر بهم راکوتان با کلیندا مایسین داده، کلیندا باعث لایه برداری پوست هم میشه؟ چون پوست من خشک میشه میریزه، و اینکه تونر چیه؟ 

دکتر بهم راکوتان با کلیندا مایسین داده، کلیندا باعث لایه برداری پوست هم میشه؟ چون پوست من خشک میشه م ...

کلیندامایسین اره یکم پوستو خشک میکنه 

تونر عزیزم باعث میشه لایه های عمیق پوست پاک شه وهیچ گونه الودگی نمونه توی پوستت ومثلا چربی پوستو کم میکنه ودرطولانی مدت باعث میشه منافذ پوستت کنترل شه و باز وزیاد نشه وجوش های زیر پوستی وچرکی وسرسیاه نزنی

😇