2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم نه ولی خودم پودر لیپو اسلیم شروع کردم دکتر تغذیه واسه یکی از اقواممون تجویز کرده بود نصفشو مصرف کرد بقیشو داد به من اون اشتها رو کم میکنه قشنگ ولی اگه خریدی حتما روی جعبه رو بخون

رژیمت چی بوده گلم 

شکر قند شرینجات سس مایونز نان سفیدچیپس وپفک روحذف کردم غذاهای سرخ کردنی بستنی روخیلی کم کردم مصرف سبزیجات روافزایش دادم همراه باغذات سبزی یاسالادبدون سس بخورزودترسیرمیشی غذاتم خیلیییی آهسته بخور صبحانه ام یایک لیوان شیروخرما یایدونه تخم مرغ آب پز باگوجه ویه تیکه سنگک مصرف مایعاتمم زیادکردم قبل غذادولیوان آب بخوراشتهات کم میشه

من گلم تو 6 ماه 15 کیلو کم کردم فقط بایه برنامه غذایی عزیزم من توسط خانم راضیه رجبی تونستم لاغر بشم خواستی عکسمم بهت میدم وای اعتماد به نفسم 3 برابر شده حتما حتما بهش پیشنهاد میکنم از ایشون مشاوره بگیری چون مشاوره انلاین هم میدن بهت خیلی راحت میتونی به وزن ایده آلت برسی من که خیلی خوشحالم خواستی شمارشو میدم بهت گلم

من گلم تو 6 ماه 15 کیلو کم کردم فقط بایه برنامه غذایی عزیزم من توسط خانم راضیه رجبی تونستم لاغر بشم ...

اا چه جالت منم پیش ایشون رفتم خیلی کارشون درسته خدایی من خودم 85 کیلو بودم که با برنامه غذایی که بهم داد شدم 65 کیلو اونم تو 5 ماه بعد چون من بیماری قلبی هم داشتم و نباید تو این اوضاع میومدم بیرون خانم راضیه رجبی خیلی کمک کرد واقعا ازشون ممنونم