2777
2789
عنوان

برنامه روزانه

80 بازدید | 7 پست

سلام برنامه های شما معمولا در طول روز یا هفته چیه از صبخ که بیدارمیشید چه کارایی میکنید تا شب ؟

من که جدیدا زندگیم خیلی بد و روز مره شده 

ساعت ۱۲بیدار میشم نهار هول هولکی میزارم برا ساعت دو و بعد اون لم دادم با گوشی کار میکنم 

شب هم یه شام ساده و بازم با گوشی کار کردن و دوازه میریم بخوابیم ولی تا ۴صبح هر کار میکنم خوابم نمیبره

شوهرم از سرکار که میاد سه چهار ساعتی میخوابه 

و این شد زندگی من ،قبلا بیرون میرفتیم که شوهرم ناراضی شد و بحث و فلان دیگه بیرونم نمیریم ، دوستی هم ندارم 

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟
۱ بیدار میشم ناهار میخورم میخابم پامیشم شام میخورم دوباره میخابم🙂 تا ۱۲ تیر که کلاسام شروع اوضام ه ...

باز تو یه دانشگاه میری ،من احساس بیهودگی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت 5 پا میشم صبحوپه با همسرم درست میکنیم پنج و نیم دخترمو بیدار میکنم صبحونه میخوریم چند تا حرکت ورزشی میریم اماده میشمی همسرم دخترمو میبره مهد منم میرم سرکار 

تا 3 اونجام بعد میام خونه ( یه ربع راهه کلا) تقریبا یه ساعت به خودم میرسم چهار و نیم تا شیش با دخترم وفت میگذرونیم بازی میکنیم زبان میخونیم حرف میزنیم 

بعد پا میشم شام میزارم وسطاش یه دستی به اشپزخونه میکشم 

ناهار با همسرمه حالا خودش یپزه یا از بیرون بگیره 

بعد دوباره شب با دخترم یه ذره بازی میکنیم همسرمم میخوابونتش بعدم یه نیم ساعت خونه تمیز میکنم با همسر وقت میگذرونیم ساعت 12 هم لالا 

چرا خوب کلاس ثبت نام کن برو باشگاه خیلی خوبن اینا روزتو پر میکنه

حوصله باشگاه ندارم بی انرژی ام و دانشگاه هم قراره اقدام کنم برا بارداری ولی جور نمیشه

حوصله باشگاه ندارم بی انرژی ام و دانشگاه هم قراره اقدام کنم برا بارداری ولی جور نمیشه

اخی ایشالا زودتر باردار شی

ولی باشگاه خیلی سر گرمت میکنه

یا مینونی تو خونه فیلم نگا کنی مثلا سریال 

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
ساعت 5 پا میشم صبحوپه با همسرم درست میکنیم پنج و نیم دخترمو بیدار میکنم صبحونه میخوریم چند تا حرکت و ...

عالیه خوش باشید همیشه ⁦❤️⁩