2821
2789
عنوان

باز خواهر شوهر

855 بازدید | 49 پست

سلام

خواهرشوهرم از یه شهر دیگه اومده خونه پدرش امشب همرا پدر شوهر و مادر شوهرم شام دعوتشون کردم.

عادتشه کل خونه رو میگرده ولی از وقتی با جاریم سر این قضیه دعوا کرده خدارو شکر این عادتشو یکم کم کرده.

حالا امشب همش پارازیت میداد.

دخترم که ۲سال ۷ ماهشه وقتی شام میخوریم بهش میگم جارو دستی بکش میاره میکشه بعد شام زود رفت جارو اورد بکش برگشته میگه مامان ببین به عمش کشیده ها با سلیقه هست .

بعد دخترم با خونه سازی هاش شکلک درست میکنه 

بر میگرده میگه هوشش به باباش رفته.

نمیدونم خلاقیتش به کدوم عمش رفته.

منم از حرض میریزم همش تو خودم

بعد اینکه رفتن منم این موضوع رو به همسرم گفتم.

اونم گفتم راست میگن دیگه.

حمایت کرد ازشون و گفت اونا شوخی میکنن

خیلی ناراحتم خیلی....

چون هیچ وقت نشده جوابشون بدم بعد فک میکنن من گیجم یا خنگم 

معتقدم هرکسی باید برا خودش ارزش قائل بشه

چرفای چرت نشه.

بنظرتون من خیلی حساس شدم.

یا چی؟؟؟

حق با همسرمه ک شوخی میکنن!؟؟

همسرم میگه تو مغزت کشش نداره این حرفارو

اصلا برات اهمیت نداشته باشه کی چی میگه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع میگفتی خداروشکر بچه ای به دنیا آوردم همه دوست دارن صفت های خوبشون و به خودشون نسبت بدن 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

😂خوااااااهر گلم توقع داری مثلا بگن هوشش یا چه بدونم خلاقیتش به مامانش رفته؟

توقع نداشته باش چون عمرا نمیگن 😐🤚🏻

خیالت جمع

دیدم که میگم هاااااااا...

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

تو خیلی حساسی یعنی حرف به این بی ارزشی باعث خود خوری و کشیدن بحث به شوهرت میشه ؟ باور نمیکنم. خجالت بکشید دیگه بابا شما مادرید. درون داشته باشید . یه خری یه چیزی بگه شما باید حرص بخوری و بکشونی حرف رو به شوهرت وا 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز