2821
2789
عنوان

چشم ریز جذاب تره یا درشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 55 پست
عزیزم چشات فوق العاده زیبا وجذابه مطمئن باش 😍😍😍😍😍😍😍

فدات بشم چ فایدع با ارایش یکم درشت میشه بی ارایش ریز

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا بخدا چند روز پیش عکسمو گذاشتم یکی گفت چشمت ریزه 

نه خیلیم عالیه 

خیلی به صورتت میاد و زیبات کرده👌

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
دخترم همیشه اینو میخونه سه سالشه 

ای جونم فسقلی😂😂😂😂😍😍😍😍❤

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
 تویی ؟؟

بله عزیزم چطو

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
فدات بشم چ فایدع با ارایش یکم درشت میشه بی ارایش ریز

نه بابا احساس میکنی 

کلا قشنگه 

حالتش اینا 

ببین انجلینا جولی یا مونیکا بلوچی یا دخترای روسی همه چشاشون متوسطه خیلی هاشونم کوچیکه

فرم و مدل چشم مهم تره 

خسته ام!  از ملاقات کردن ادم های تکراری در جسم ها وبدن های متفاوت 
ببخشی شما همون کاربر پفکی هستین 

اره عزیزم

هم پفکی

هم پیرزن مهربون

ببینید دورچشام خیلی سیاهه؟؟؟

من خطِ چشام انننتقد سوسکیِ 

اینو برای تنوع دوس دارم نه همه جا

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز