2777
2789

هرجا ک میرم ، میبینم طرف ی نظری بم داره، 

ی پیر مرد ۶۰ ساله بم میگه حاظرم کل سوپریمو بدم تا با تو دوست شم 😂 

گفتمش پدربزرگ من متاهلم ، ‌خجالتم نکشید ، دیگه پامو نزاشتم اونجا

و محل خریدمو عوض کردمو از یه جا دیگه خرید میکنم ک طرف همیشه میوها و خریدهامو نصف قیمت میده بش شک کردم 

اما اصلا ب رو خودم نیوردم، تا آخرید بار کلی خوراکی گرفتم ک حاظر نشد پولشو بگیره گف مهمان من 

منم رفتم پشت سرمو نگا نکردم 

تا باشد دیگه ازین غلطا نکنه

امروزهم همسایمون اون طر خیابون منو دید گف ی لحظه وایسا کارت دارم فهمیدم چی میخواد ، تا رسید گف شوهرتون سرکاره به دروغ گفتم نه خونس باید زود برم ، گف هیچی خواستم احوال پرسی کنم گذاشت رفت 

یه آقای دیگه ک سوپری داره ،

بخدا نه بدحجابم نه سفیدم ، نه قد بلندم 

سبزه ک قد ۱۶۵ لاغر اندامم 

اما همه میگن تُن صدات قشنگه

🤨🤨

اللهم اغفر الذنوب التی تحبس الدعا🤲

راستشو بگو الان خوشحالی یاناراحت😅

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااااااااااااااااااااااااای امروز رفتم برا دخترم لباس بخرم یه پیرمرد دنبالم راه افتاده بود بعد من حجابم خیلی زیاده

فک کنم فک کرده حاج خانومی چیزیم😂😂😂

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔

مهره مارتو از کجا خریدی

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀