2777
2789
عنوان

همیشه چشم ی مرد دنبالمه ، بخصوص ۴۰ ساله ب بالا😅

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تن صدات را درست کن نازک حرف نزن

ب قول ی بنده خدایی کلفت حرف بزن🤣

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡

ملاک زیبایی نمیتونه یه قد یه رنگ پوست و ی وزن باشه 

هرکس باهر قد و رنگ و وزنی میتونه زیبا باشه 

حتما جذابی براشون 

ولی چقد ادم هرزه زیاده😞😑ادم  به خونواده هاشون فکر میکنه حالش بد میشه 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

منم ی مدت پیرمردا سراغمو میگرفتن😂 من خوش چهرم و همه میگن جذابم ولی چرا پیرمردا فقط؟ حتی ی بار خسته توماشین بودم مامانم رفت خربزه بگیره ، خربزه فروشه با یه خربزه اومد دم پنجره گفت این برای تو ، من هنگ کردم ازش گرفتمش مامانم گفت چشاش دو تا قلب بود 😑

اگه تو طرز لباس پوشیدنت دقت میکردی اینطوری نمیشد

😂😂

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
از بس خودت راحتی با مردا ب خودشون اجازه می دن همه جوری باهات رفتار کنن

صددرصدوگرنه درجواب اون مرتیکه همسایه بایدیه تودهنی میزدش نه اینکه بگه آره شوهرم خونست بایدزودبرم

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤