2777
2789
عنوان

رمان خوب معرفی کنین عشقا

68 بازدید | 12 پست

تو سبک قرار نبود 

تقاص 

...یادم نیس اسمای رمانارو 😂

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

ممنون میشم اگ گفتن و قلم قویی یود ب منم معرفی کنید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ما پنج نفر،تلافی میکنم،قرارمون یادت نره،قلب تسخیرشده،روزهای تاریک

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عزیزم

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

شاه شطرنج،رازیک سناریو،

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

گناهکار اگر چه اجبار بود حصار تنهایی من

گناهکارو خوندم عالی بود

اون دوتارو نخوندم میخونم مرسی

شاه شطرنج،رازیک سناریو،

اولی رو نخوندم چطوره عاشقانس 

دومی خیلی خوب بود و غمگین

اولی رو نخوندم چطوره عاشقانس  دومی خیلی خوب بود و غمگین

اره قشنگه تقاص هم خوبه

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

قرار نبود و تقاص و گناهکار ، توسکا ، پیشنهاد میکنم بخونی، نویسندشون هم هما پور اصفحانیه

قرار نبود و تقاص و گناهکار ، توسکا ، پیشنهاد میکنم بخونی، نویسندشون هم هما پور اصفحانیه

مرسی ازت 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh