2777
2789
عنوان

چرا این شغل اینقدر بده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 22 پست
عزیزم ازینکه ناراحتت کردم ببخشید ولی بخدا فقط انرژیت هدر میره اصلا از هر پوینتی که واست بگم خودت م ...

نه اتفاقا باید واقعا ازت تشکر کنم. من با لیسانسم نمیتونم کار کنم خیلی دنبال راه حل بودم کار پیدا کنم دست کم الان فهمیدم با انگلیسی نمیشه وقت نذارم براش  

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم     به نظرتون کدوم گرایشش رو بخونم؟

Mba

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است!زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند !قادر نخواهند بود با عشق و آرامش مردانشان را در جدال با زندگی همراهی کنند ...
مرسی خیلی ممنونم      

موفق باشی

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ای تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است!زیرا زنان اسیر هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند !قادر نخواهند بود با عشق و آرامش مردانشان را در جدال با زندگی همراهی کنند ...
نه اتفاقا باید واقعا ازت تشکر کنم. من با لیسانسم نمیتونم کار کنم خیلی دنبال راه حل بودم کار پیدا کنم ...

فداتشم عزیزم برات بهترینارو آرزو دارم

حرف مدیر یه طرف

انتظار دارن معذرت میخوام بچه هارو حتی با وجود بی ادبیشون بالاسر بگیری یه طرف

پول کم

پول رو دیر میدن

حرف والدین

خستگی زیادش...

چون حداقل به امید حقوق خوب هم یه انرژی پیدا میشه ولی متاسفانه هیچ امیدی نیست،ولی هستن همکارام که دقیقا امثال اونا این بازارو خراب کردن،گفتم بهشون یه اعتراضی به حقوق کنیم اونا گفتن نه ما واسه پول نمیایم!!!

یکی نی بگه خب اینجوری دارن بازار کارو بهم میزنن و ارزش کارشون رو پایین میارن

فداتشم عزیزم برات بهترینارو آرزو دارم حرف مدیر یه طرف انتظار دارن معذرت میخوام بچه هارو حتی با وجو ...

خیلی ممنونم عزیزم منم براشما بهترین آرزوها رو دارم  
واقعا فکر نمیکردم تا این حد سخت باشه و ازاردهنده  
هر چی بگی حق داری  
امیدوارم یه شغل دیگه پیدا کنی و ازش راضی باشی

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
خیلی ممنونم عزیزم منم براشما بهترین آرزوها رو دارم     واقعا فکر نمیکردم تا این حد سخت باش ...

انشالله توم به شغل خوبی که میخوای برسی😍🌹

بیگاریه،و فقط کار میکشن،همین الانشم که برگشتم پاهام درد میکنن،اگه زیادم بشینی ایراد میگیرن که کلاس پرشور و اشتیاق نیست 

مثلا یبار ناظر اومد من خیلی استند آپ بودم یهو ده دقیقه نشستم،پایان کلاس گفت شما همش نشستی باید کل انرژیتو بزاری واسه بچه ها...