2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی شکم 

جای رحم رو چرب کردم 

کلومیفن خوردم امپول اچ‌سی‌جی زدم 

الان باردار هستم 

رازیانه بخور 

گیاه پنج انگشت بخور 

ایناهم تاثیر داره 

من اینارو هم خوردم 

ولی وقتی فهمیدی حامله ایی 

رازیانه دیگه نخور ضرر داره

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
خوب ک هست ولی اصلش وبایدگیربیاری اصلش سیاه رنگه

من همون سیاه بود

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
عزیزم از کجا خریدی ؟؟؟

از عطاری گرفتم 

یه بویی هم میده 🤮

عزیزم چند وقت استفاده کردی و باردار شدی ؟؟

من نزدیک دوماه ولی کلا یکسال باردارنشدم.روغن زیتون سیاهدانه رو همزمان میزدم و شکمم رو ماساژ میدادم ودر آخر روغن زیتون می‌ریختم توی ناف.اما سیاهدانه برای حین بارداری خوب نیست و طبعش گرمه.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.