2777
2789
عنوان

مووووهاموووو چیکااار کنممممم😭😭

154 بازدید | 24 پست

سلام😢

من موهام رشدشون خیلییی کمه و یه حالت موج داری هم که داره هرچی هم که رشد کنن قاطی موج ها میشن و متوجه رشدشون نمیشم، با این حال همیشه هم موخوره میزنن، از چن ماه پیش شروع کردم تقریبا هر ماه یا هر سه هفته ی بار یه مقدار قابل توجهی ازشون رو میچینم ولی هررربار بازم موخوره میزنه دو هفته پیش بازم کوتاهشون کردم و روغن تراپی رو شروع کردم و تو این دو هفته دو بار روغن بادام تلخ و سه بارم بادام شیرین زدم بهشون ولی الان دوباره کلی موخوره زدن با این حال که من نزدیک سه ماهه که نه سشوار کشیدم نه اتو کشیدم و نه تافت و ژل و اینجور چیزا به موهام زدم تنها چیز اضافه ای که زدم ی نرم کننده بوده و تموم😑.تازه رفته بودم روغن نارگیل خریده بودم که با این وضعیت روبه رو شدم😢 چیکار کنم تو رو خدا اگه میدونین بگین 

سرم مو ،ماسک مو،کرم مو،روغن تراپی، شامپوی مخصوص؟

چیکااار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد هر حمام روغن بزن ب نوک موها 

با اب داغ هم نشور 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
دم اسبی میبندم

دم اسبی بد ترین مدل برای بستن مویه

کلی اسیب میزنی به موهات هم به ریشش هم به خودش

باعث موخوره هم میشه

برو یه کلیپس خوب بگیر موهاتم یکم بالاتر از چیزی که همیشه کوتاه میکنی کوتاه کن که دیگه موخوره نداشته باشه

از این به بعد با کلیپس ببند و روغن تراپی هم درست انجام بده مو خورت خوب میشه ایشالا 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
امتحان کردی؟ نتیجه گرفتی؟

آره عزیزم برای مامانم انجلم دادم بزن نت دستورش هست خیلی خوبه

بعد سعی کن زیاد همه نوع روغن و شامپو رو استفاده نکنی خیلی هم خوب نیس

موهاتم بباف ، با کش محکم نبند اصلا خوب نیس

زیاد سشوار و اتو هم نکش

گم گشته ای میان گمگشتگان.