2777
2789

من تیرماه جلسه هفتم رو میرم میخواستم ببینم همینجوری قرار موها پرزی دربیان پس کی کامل ریشه کن‌میشه؟

درسته خیلی کم شده وسرعت رشدشم‌کم شده منتها اینکه دیکه مویی نباشه یا درحد تک وتوک باشه نیست....دستگاهم الکس معمولیه

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

وای من بسیار بسیار زیاد پرمو با موهای کافتم و میخوام برم

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پر مو که بودم اون‌نقاطی که میرم،و اینکه راضی هستم میخوام ببینم نتیجه دلخواه وقطعی کی بدست میاد،قیمت بستکی داره کجاها رو بری یکی فول بادی میره یکی دوسه جای مشخص از بدن ،متفاوته

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

باید جای خوب بری تا نتیجه بده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️