2777
2789
عنوان

سگ پشمالو ...کسی داره؟میاد راهنمایی

633 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من خیلی عاشق سگ های پاکوتاه پشمالو هستم هر چند خییلی زیاد میترسم تو عمرم دست نزدم بهشون ولی برا بچه هام دوست دارم بخرم هس میکنم خییلی با وفا ناز هستن

چند سوال دارم  کسایی که دارن شرایط نگهداریشون سخته 

مثل تمیز کاریشون  خورد خوراکشون  

میتونم تو حیاط نگه داری کنم یا حتما تو خونه باید بیاد

و کسایی که دارید ایا پشمون هستید  خییلی دودلم بخرم یا نه ممنون

(ممنون از کسایی که یادآوری نکنن بهم سگ نجس هست خودم میدونم دوستان عزیزم😘)

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت ک هس باید علاقه داشته باشی  من دارم یدونشو خرجشم بالاس  وقتم باید بذاری براش  ...

مرسی داشتم نا امید میشدم کسی جوابمو نداد😅😅

من از نگه داریش میترسم خیلی چون واقعا تنبل ام

خب اولین چیز هزینه که رو ماهی حداقل یک و نیم دو حساب کن واسه نژاد کوچیک.    دو پشیمونی بستگی به میزان علاقه تون داره ممکنه سگ خرابکاری باشه کفشا دمپایی ها سیم  ها و همه چی رو بزنه نابود کنه اگه ادم رنجوری هستید کلا جیون خونگی نیارید . توجه زیاد میخوان توجه نکنید خرابکاری میکنن. دستشویی هم تا یاد بگیرن همینجوری همه جا اتجام میدن مگر تربیت شده بخرید یا نژادای خیلی باهوش که خیلی خب گرونن.          سگ توجه وفضا میخواد.   غذا دادن بهش سخت نیست شما غذای خشک مخصوص میخرید میدید بهش گاهی هم مرغ میزارید بپزه براش.    ولی هزینه نگهداری سگ تو ایران خیلی بالا شده سخته واقعا

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
مرسی داشتم نا امید میشدم کسی جوابمو نداد😅😅 من از نگه داریش میترسم خیلی چون واقعا تنبل ام

خواهش 

اگه وقتشو نداری نخر چون واقعا وقت زیاد میخاد

روز درمیون هم باید ببریش پیاده روی یا ی جایی ک انرژیشو تخلیع کنه

خب اولین چیز هزینه که رو ماهی حداقل یک و نیم دو حساب کن واسه نژاد کوچیک.    دو پشیمونی بست ...

ممنون چقدر کامل توضیح دادید 😘

پس فک کنم نخرم بهتره 

مرسی داشتم نا امید میشدم کسی جوابمو نداد😅😅 من از نگه داریش میترسم خیلی چون واقعا تنبل ام

به بچه هاتون بگید سگ بیارید همه وظیفه اش با خودشونه که حداقل یه کمکی کنن .    خرابکاری ریزش مو های سگ از رو مخ ترین نکات های نگهداریشه . شاید لذتی که بهتون میده کمتر باشه براتون .

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
خواهش  اگه وقتشو نداری نخر چون واقعا وقت زیاد میخاد روز درمیون هم باید ببریش پیاده روی یا ی ج ...

اره پشیمون شدم فک نمیکردم اینقدر هزینه دردسر داشته باشه

به بچه هاتون بگید سگ بیارید همه وظیفه اش با خودشونه که حداقل یه کمکی کنن .    خرابکاری ریز ...

دختر کوچیکه ۳ سالشه ولی به شدت به حیوانات علاقه داره راحت باهاشون ارتباط میگیره بر عکس من که حتی میترسم دست بزنم بهشون

ممنون چقدر کامل توضیح دادید 😘 پس فک کنم نخرم بهتره 

راستش من خیلی حیون خونگی داشتم سگم داشتم از پس سگ برنمیام با اینکه خیلی دوستشون دارم زیادی انرژی دارن ولی نژاد های بزرگ عاقل تر و باهوش ترن تربیت راحتتره . من پیشنهاد میدم خوکچه بگیرید . هم با نمکه فضای زیاد نمیخواد مدفوعش خشکه که راحت نمیز میشه خودشم حیون خیلی تمیزیه اموزش پذیره . بهتر از گربه هم هست . گربه یکم سنگدله انگار😅

دختر کوچیکه ۳ سالشه ولی به شدت به حیوانات علاقه داره راحت باهاشون ارتباط میگیره بر عکس من که حتی میت ...

پرنده دوست دارید عروس هلندی خیلی خوبه . خوکچه همستر . ولی خرگوش نگیرید نگهداری خرگوش خیلی مشکله بلد نباشید فقط میمیره دلتون میسوزه

راستش من خیلی حیون خونگی داشتم سگم داشتم از پس سگ برنمیام با اینکه خیلی دوستشون دارم زیادی انرژی دار ...

گربه که به شدت خودم میترسم خیلی دوست ندارم

این خوچکه رم تحقیق میکنم ببینم چطوره 

فک کنم اخر سر برم براشون مرغ بخرم😅😅

پرنده دوست دارید عروس هلندی خیلی خوبه . خوکچه همستر . ولی خرگوش نگیرید نگهداری خرگوش خیلی مشکله بلد ...

فقط ۲ تا مرغ عشق داریم ..چون خونمون حیاط داره دوست داشتم یه چیزی باشه که تو خونه نیاد تو حیاط یه انباری زیر پله داریم خواستم اونجا رو بکنم خونه یه حیون کوچیک 

یه سوال من شنیدم خرگوش ..پ .ر.یود میشن راسته؟

گربه که به شدت خودم میترسم خیلی دوست ندارم این خوچکه رم تحقیق میکنم ببینم چطوره  فک کنم اخر س ...

😂خوکچه و همستر رو یه تحقیق کنید .     به جای مرغ هم غاز نگهدارید دلبر تره من غاز داشتم رفتارش باحاله فقط صدا میده گاهی ممکنه همسایه ها تون گیر بدن. عروس هلتدی هم سگ پرنده هاست خیلی رفتار دوستانه ای داره بازم جیغ و داد داره. خوکچه هم صدا میده ولی وقتی گشنه باشه یا حوصلش سر بره که میشه تربیتش کرد ولی همستر کلا صدا نداره.      لاکپشت هم میتونید بخرید فقط بومی نباشه و اینکه لاکپشت باید حواستون باشع بچه تون فورا دست شد بشوره .    پیج drexopetرو دنبال کنید اطلاعات خوبی راجع به حیوانات بهتون میده