2777
2789
عنوان

بچه های قدیم واقعا باتربیت تر بودن

247 بازدید | 33 پست

الان انقد ب به بچه ها فضا میدن و ولشون میکنن و هرچی میخوان فراهم میکنن ک بی ادب و دهن پاره شدن😡😡

هیچی نگین عصابم خورده از چیزی ک امروز دیدم و بارها و بارها شاهدش بودم

حدقال بچه های قدیم عقده ای بودن تو خاکو خل بزرگ شدن ارزشو احترام ب بزرگتر و پدر مادرو میدونستن نه مثل اینای الان ک یک عده لوس تن پرور پرروی پر ادعان

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
بچه های این دوره بهترن تو سری خور نیستن و گلیمشونو از آب بیرون میکشن هول ازدواج و شوهر نیستن و صد ...

تاوقتی این نظرو داری ک یکی و از نزدیک ندیده باشی 

تو سری خور نبودن ربطی ب بی تربیت بودن نداره

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
دختر من تک فرزنده هفت سالشه مودبم هست فحش بلد نیست

خداحفظش کنه برات

شما بچه خدتو اونجوری میخای تربیت کن

مردمو چیکار داری

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀