2777
2789
خودمم تو همین فکر بودم طلای دسته دوم بخرم....الان قیمت هرکرمش یک میلیون و شصت و پنج هزارتومنه....به ...

تو ایران هیچ چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد

اما احتمال اینکه بعد انتخابات بالا بره هست

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشطا ولی اخه من همچین حرفی داشتم ب یکی میزدم گفت تو بشین تو خونه این بهترین سرمایه گذاریهاخ ...

گفتم بلکه بشه....میدونم خیلی ناچیزه...‌‌‌‌ولی باخودم فکر کردم همه ک یهو از زید شروع نکردن....نقطه صفره منم همین ۳تومنه

گفتم بلکه بشه....میدونم خیلی ناچیزه...‌‌‌‌ولی باخودم فکر کردم همه ک یهو از زید شروع نکردن....نقطه صف ...

اره اجی شوخی کردم 

واقعا3میلیون واسه منم زیاده

میگم راستی میتونی گوشی هم بخری بعد بفروشی

یکی از آشناهامون هفتاد میلیون داد ماینر به نظرت دیگه ازش درآمد نداره ؟

عزیزم حقیقا من چیزی نمیدونم

فقط اینکه همکارم که بیت کوین داره ناراحته...میگه کاش سرمایه کذاری امن کرده بودم...مثل زمین

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
اینم حرفیه....به ذهنم نرسیده بود

همچین کاری نکنی😑گوشی آخه؟وسایل فرسایشی؟؟؟

بده همون طلا شما واسه طولانی مدت میخوای ک قطعا سود میکنی

طلا رو حداقل باید یکی دوسال نگه داشت

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁